Konkurs za male privrednike uspešne na Internetu

Rnids Logo

Fondacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS) u sklopu svojih programa saradnje sa lokalnom internet zajednicom namerava da, povodom 10 godina od svog osnivanja, tokom 2016. promoviše zapažene primere internet prisustva malih privrednika, koje će izabrati kroz Konkurs “Pravi primeri internet prisustva”. Prave primere odabraće nezavisna petočlana Komisija sastavljena od domaćih stručnjaka iz različitih oblasti.praviprimeri-vizual

Oni koji budu izabrani kao dobar primer internet nastupa, imaće priliku da se pojave u jesenjoj promotivnoj kampanji RNIDS-a, jer je cilj Konkursa promovisanje domaćih privrednih društava i preduzetnika koji na kvalitetan način koriste Internet i tako doprinose svom osnovnom (oflajn) biznisu. Konkurs je namenjen onima čiji su internet sajtovi na jednom od nacionalnih internet domena (.RS ili .СРБ) i spadaju u male privredne subjekte do 20 zaposlenih, a zadovoljavaju i uslove iz Konkursa “Pravi primeri internet prisustva”.

Zainteresovani treba najpre da na internet sajtu na adresi praviprimeri.rs ili правипримери.срб provere da li ispunjavaju Uslove učešća na Konkursu, a zatim mogu da popune i onlajn formular za prijavu. Rok za prijavljivanje je 30. maj 2016. u 10.00. Lista prijavljenih koji su ušli u uži izbor biće objavljena u prvoj polovini juna 2016.

newsmaster