Allied Telesis pokrenuo edukativne seminare

Beograd, Srbija, 29.10.2013. – Kompanija Allied Telesis, pokrenula je edukativne seminare u cilju upoznavanja partnera o svojim najnovijim rešenjima u oblasti umrežavanja. Kroz edukaciju, učesnici će imati prilike da steknu nova znanja, kao i iskustva koja će im dodatno pomoći u lakšoj prodaji proizvoda.

“Smatramo da je edukacija ključ uspeha IT kompanija i Allied Telesis će se u potpunosti posvetiti partnerima i njihovom usavršavanju u domenu najnovijih mrežnih tehnologija ”, izjavio je Ivan Mladenović, direktor kompanije Allied Telesis za područje Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Grčke.” Pored stručnog dela u okviru seminara, partneri imaju mogućnost da usavrše i svoje prodajne veštine koristeći ključne benefite koje nudi Allied Telesis, veštine koje će im pomoći da dodatno uvećaju promet u svojim firmama”.

Allied Telesis je pokrenuo seminare u Srbiji a u uskoro se očekuju seminari i u ostalim zemljama u regionu. Učesnici seminara dobijaju sav potreban materijal i informacije do kojih nije moguće doći putem ATI web portal ili nekog drugog javnog izvora informacija.

O kompaniji Allied Telesis, Inc

Osnovan 1987, sa kancelarijama širom sveta, Allied Telesis je vodeći provajder mrežne infrastrukture i fleksibilnih, otvorenih mrežnih rešenja. Firma omogućava klijentima pouzdana rešenja video, glasovnih i mrežnih datoteka na više tržišta, uključujući vlade država, zdravstvo, odbranu, obrazovanje, maloprodaju, ugostiteljstvo i provajdere mrežnih usluga.  Allied Telesis je posvećen inovacijama načina dostavljanja i upravljanja uslugama i aplikacijama, što ima za rezultat povećanje vrednosti i niže operativne troškove. Posetite nas online na alliedtelesis.com

newsmaster