Yamaha i Sennheiser na Hi-Files Show sajmu u Beogradu

Kompanija 4Audio će na predstojećem Hi-Files Show sajmu, koji se održava 9. i 10. novembra u beogradskom hotelu Holiday Inn, izložiti najzanimljivije nove proizvode firmi Yamaha, Sennheiser, Monitor Audio, NAD, Musical Fidelity, Martin Logan i drugih.

yamaha blu-ray-playerU sali “Gračanica” biće premijerno prikazani 11-kanalno pretpojačalo Yamaha AVENTAGE CX-A5000 i izlazno pojačalo Yamaha AVENTAGE MX-A5000, koji će pokretati surround sistem sačinjen od Monitor Audio zvučnika serije Gold GX. U istom prostoru biće izloženi i drugi noviteti firme Yamaha, kao što su Bluetooth zvučnici, slušalice, lifestyle audio sistemi i 7.1 projektori zvuka, a premijerno će biti prikazana i nova Silver serija Monitor Audio zvučnika, koja kreće u prodaju tokom ovog meseca.

Soba na spratu biće rezervisana za ljubitelje muzike u stereo formatu, koji će moći da vide i čuju asortiman uređaja britanskog proizvođača Musical Fidelity koji uključuje pojačala, D/A konvertere, CD plejere i mrežne plejere/strimere. Pored toga, biće premijerno prikazana nova D serija iz NAD-a, sa najboljim pojačalom godine u svojoj klasi –  D 3020, koje objedinjuje reprodukciju muzike sa analognih i digitalnih izvora. Za ljubitelje tradicionalnijeg pristupa reprodukciji biće predstavljen sistem italijanskog proizvođača Unison Research, cevno pojačalo Simply Italy sa zvučnicima Opera Grand Mezza. Posetioci će biti u prilici da čuju neke od vrhunskih slušalica poput Sennheiser HD700 ili novih Sennheiser Momentum, a biće izložen i asortiman kablova i opreme nemačke firme Oehlbach.

Pored inostranih distributera, posetioce sajma audio-video sajma Hi-Files očekuju i domaći proizvođači audio i video tehnike, među kojima su: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA, predstaviće svoje uređaje koje plasiraju na inostranom tržištu.

Hi-Files Show je izložba audio-video opreme na kojoj, po uzoru na svetske sajmove, izlagači demonstriraju vrhunske Hi-Fi sisteme i kućne bioskope koji se mogu pronaći na našem i svetskom tržištu. Svaki od izlagača odabirom audio i video materijala prikazuje prednosti dobro uklopljenih Hi-Fi sistema i značaj kvalitetne reprodukcije zvuka u kućnim uslovima.

Deseti Hi-Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Više informacija možete pronaći na adresi: www.hi-files.com/show2013

newsmaster