Toshiba predstavlja mini univerzalnu priključnu stanicu DYNADOCK W20 sa bežičnom USB tehnologijom

Toshiba predstavlja mini univerzalnu priključnu stanicu
DYNADOCK W20 sa bežičnom USB tehnologijom

Mala i elegantna bežična priključna stanica nudi USB port u sleep and charge režimu rada za napajanje mobilnih uređaja


Činjenice i brojke

Bežični USB port replikator DYNADOCK W20

  • Bežična USB
    podrška za bend grupu 1, 3, 6
  • 4 x USB 2.0 porta
  • Sleep & Charge režim rada
  • Podrška za DVI-I video out , do 1920 x 1080, 16-bit/32-bit boja
  • Moguća upotreba do 3 monitora
  • Audio portovi: analogna out linija, mikrofon input
  • Sistemski zahtevi: Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP
  • Š x D x V: 110 mm x 86 mm x 145 mm
  • Težina: 285 grama

Nojs, Nemačka, 16. Avgust – Toshiba Europe GmbH danas predstavlja svoj novi bežični USB port replikator DYNADOCK W20 za privatne i profesionalne korisnike koji žele da rade u bežičnom okruženju. Zahvaljujući podršci bežičnog USB i USB 2.0, priključna stanica se povezuje na sve Toshiba laptopove i većinu prenosnih računara drugih proizvođača. DYNADOCK W20 će se naći u prodaji u trećem kvartalu 2010. u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

Veliki izbor karakteristika konekcije

DYNADOCK W20 sa bežičnim USB-om lako povezuje laptopove koji podržavaju bežični USB sa svim stonim uređajima bez upotrebe kabla. Pored toga, bežični port replikator nudi četiri USB 2.0 porta – tri sa zadnje strane i jedan sa prednje, sa sleep&charge režimom rada zahvaljujući čemu se stalno napaja strujom preko USB-a za mobilne uređaje. Zahvaljujući grafici visoke rezolucije, DYNADOCK W20 podržava ekrane rezolucije do 1920 x 1080 u 24-bitnoj boji, DVI-I Video Out i upotrebu do 3 monitora u isto vreme.

Mali i kompaktan dizajn

Upakovana u kompaktnu sjajnu crnu kutiju čija veličina je samo 110 mm x 86 mm x 145 mm, ova elegantna priključna stanica sa bežičnim USB-om ne zauzima mnogo mesta na stonom računaru.

Dodatni pres materijal i informacije

Za preuzimanje slika proizvoda, posetite Image Library na adresi www.toshiba.eu/presslounge

O kompaniji Toshiba Europe GmbH

Toshiba Europe GmbH (TEG) je podružnica u punom vlasništvu kompanije Toshiba Corporation iz Tokija, globalne korporacije sa istorijom dužom od 130 godina. Toshiba je svetski lider i inovator u pionirskoj visokoj tehnologiji, proizvođač i distributer raznovrsnih naprednih elektronskih i električnih proizvoda među kojima su informacioni i komunikacioni sistemi, digitalni proizvodi široke potrošnje, elektronski uređaji i komponente, energetski sistemi, uključujući nuklearnu energiju, industrijski i sistemi društvene infrastrukture i kućni aparati.

Sa sedištem u nemačkom gradu Nojsu, TEG se sastoji od četiri poslovne divizije:  Kompjuterski sistemi, Proizvodi za skladištenje podataka, Proizvodi široke potrošnje i Operacije elektronskih sistema. Ove divizije zajedno nude proizvode kao što su vodeći prenosivi kompjuteri i drugi mobilni proizvodi i rešenja, HDD, DVD, LCD, TV uređaji i elektronska oprema za kancelarije. Kao centar za region Evrope, Bliskog istoka i Afrike, TEG pruža podršku i pomoć svojim lokalnim ograncima. Za više informacija o Toshiba laptopovima i dodatnoj opremi, posetite www.toshiba.eu/presslounge.

Kompanija Toshiba je osnovana 1875, a danas posluje preko globalne mreže od preko 740 kompanija, sa 204.000 zaposlenih širom sveta i godišnjom prodajom koja premašuje 68 milijardi dolara. Posetite Toshiba vebsajt na www.toshiba.co.jp/index.htm.

newsmaster