SBB – prvi operator koji će u svojoj ponudi imati HBO Premium i HBO GO

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji i HBO Central Europe (HBO CE), lider premium filmskih kanala u centralnoj Evropi sa ponosom predstavljaju svoju novu uslugu – HBO GO, koja će biti dostupna u okviru SBB HBO Premium paketa.

Korisnici koji odaberu HBO Premium paket će biti u prilici da svakodnevno gledaju najnovije filmske hitove i hit serije na kanalima HBO i HBO Comedy, klasike filmske umetnosti na kanalu Cinemax. Korisnicima će na raspolaganju biti i usluga „video na zahtev“, novi kanala HBO HD kao i potpuno nova usluga na našem tržištu – HBO GO.

HBO GO

HBO GO, dostupan svim korisnicima interneta koji imaju pretplatu na HBO, jeste „video na zahtev“ usluga, dostupna na svakom kompjuteru na internet mreži.

HBO GO je dostupan klijentima kojima isti operator pruža uslugu i brzog interneta i prijema HBO kanala. Usluga se može koristiti u okviru SBB D3 digitalne televizije.

HBO GO je usluga strimovanja. Ona koristi prednosti najnovije tehnologije strimovanja koja menja brzinu u bitovima u zavisnosti od brzine internet veze, što omogućava da se programi gledaju bez zastajkivanja.

HBO GO nudi najnovije filmove i odabrana ostvarenja originalne HBO produkcije, dostupne čak i pre njihovog premijernog prikazivanja na standardnim HBO kanalima.

Ova usluga omogućava korisnicima da gledaju odabrani program na svom računaru kad god to žele, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tako što mogu gledati filmove ili serije koliko god često to žele. Usluga će biti dostupna pretplatnicima na području regiona ex-YU, što znači da korisnik može da putuje kroz Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju i Bugarsku i da, uz odgovarajuću brzinu internet veze, uživa u HBO GO sadržaju u svakoj od ovih zemalja.

HBO GO pretplatnicima mesečno nudi više od 100 sati različitih programa: filmova, serija, dokumentarnih programa i koncerata. Punuda se nedeljno ažurira, tako da je u ponudi uvek nešto novo za gledanje.

HBO on Demand

Video na zahtev je usluga koja omogućava korisnicima da u bogatoj ponudi HBO programa sami izaberu ono što im se u tom trenutku najviše gleda. U ponudi se nalaze najbolje serije iz originalne HBO produkcije, poslednji holivudski hitovi, ekskluzivni programi i najbolje serije. Svaki mesec, u okviru ove usluge, korisnicima na raspolaganju stoji preko 120 naslova koji su uvek na raspolaganju. Ponuda se obogaćuje novim naslovima svake nedelje.
Programi su korisnicima dostupni bez dodatne naknade, a jedna od najvećih prednosti ovog servisa je da možete sami pauzirati ili premotavati program koji ste izabrali. A sve to bez reklama. Takođe, možete premijerno gledati serije iz originalne HBO produkcije pre njihove premijere na HBO kanalima.

HBO HD

HD je poslednja reč tehnologije kada je u pitanju prenos sike, koji nudi visoku rezoluciju i wide-screen kvalitet slike. Slika je slična kvalitetu video zapisa na 35mm filmskoj traci sa kvalitetom zvuka na koji su nas navikli CD nosači zvuka. Sa HBO HD korisnici će biti u prilici da gledaju HBO programe sa slikom koja je oštrija, jasnija i bolja.

Više o HBO:

www.hbogo.euwww.hbogo.rs


newsmaster