Vip predstavio Galaxy tab 10.1 kao prvi i ekskluzivni distributer

Ovaj revolucionarni tablet uređaj dostupan je u odabranim Vip centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Beograd, 24. maj 2011. godine – Vip je lansirao Samsung GALAXY Tab 10.1v, prvi uređaj sa dugo iščekivanim Google Android ,,Honeycomb’’ 3.0 operativnim sistemom razvijenim specijalno za tablet uređaje.

Uz pomoć  novog Samsung GALAXY Tab 10.1v, Vipovi korisnici moći će da provere svoju elektronsku poštu gde god da se nalaze, čitaju omiljenu knjigu u autobusu u formi e-knjige i da uživaju u raznim mogućnostima i besplatnim aplikacijama koje ovaj revolucionarni uređaj i Android 3.0 platforma nude. U kombinaciji sa Vipovom najbržom HSPA+ mrežom, ovaj tablet omogućuje potpuno novi multimedijalni doživljaj za korisnike, koji mogu maksimalno da iskoriste sve njegove karakteristike.

Samsung Galaxy Tab ima 10.1-inčni ekran osetljiv na dodir, rezolucije 1280×800, a težak je samo 589 grama, pa staje u svaku tašnu. Njegova intuitivna taktilna navigacija i kompaktna veličina čine ga idealnim društvom svakom korisniku, kako u kući, tako i u pokretu. Integrisana kamera rezolucije 8 megapiksela omogućuje snimanje fotografija i video snimaka, njihovu izmenu i direktno postavljanje na internet. Poslovni korisnici će takođe ceniti besprekornu integraciju sa Microsoft Exchange.

1GHz Dual Core aplikacioni procesor obezbeđuje bržu pretragu i potpun doživljaj zabave poboljšan Android 3.0 platformom. Takođe, njegova baterija od 6860 mAh maksimalno efikasno koristi energiju, omogućujući korisnicima do 7 časova pregleda video zapisa.

Samsung Galaxy Tab dostupan je uz naknadu za aktiviranje od 39,990 din uz Neograničenu Internet 15 tarifu u odabranim Vip centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Više informacija na www.vipmobile.rs i na 060/1234.


newsmaster