Motorola lansirana u Srbiji

Predstavljeno osam izvanrednih proizvoda koji dolaze na tržište

 

Beograd, 20.12.2011 – Kompanije Roaming Electronics d.o.o. i Motorola predstavile su lansiranje osam novih proizvoda, što ujedno označava i ulazak Motorole na srpsko tržište. Tim povodom, u poslovnom centru Ušće, o poslovnim planovima govorili su Spiros Citos, regionalni menadzer za Motorolu, i Miloš Milošević,  direktor telekomunikcija Roaming Electronics d.o.o.

 

Među predstavljenim proizvodima nalaze se: tablet Motorola Xoom, smart telefoni: Motorola Atrix, Motorola Bunting 3G, Motorola Defy+, Motorola DominoQ, Motorola Domino+, Motorola Gleam i Motorola RAZR.

 

Fascinantni nov mobilni telefon,  Motorola RAZR, na tržište donosi kompanija Motorola Mobility Grčka. Neverovatno tanak i lagan, Motorola RAZRima veoma atraktivan dizajn. Ovaj model može da se pohvali izvajanim staklenim licem, dijamantski sečenim aluminijumskim  detaljima i veoma živim Super AMOLED naprednim displejom od 4.3 inča za veoma žive slike. Motorola RAZR takođe poseduje specijalno KEVLAR®  vlakno i Corning® Gorilla®  staklo koje pomaže da ekran bude otporan na ogrebotine i oštećenja. Zapravo, svaki deo telefona Motorola RAZR zaštićen je posebnim zaštitnim slojevima – to se čak odnosi i na električne unutrašnje ploče. Motorola RAZR je dostupna kod operatera i na otvorenom tržištu od 20. decembra.

Dok su svi zasenjeni spoljašnjim izgledom, posebno treba obratiti pažnju na unutrašnji sardžaj. Savremeni RAM od 1GB odlično se slaže sa dual-core procesorom od 1.2GHz i Android 2.3.5 što donosi veoma brz korisnički interfejs i moć za više paralelnih radnji  kao nikada do sada. Sada je moguće uživati u muzičkoj plejlisti dok se proverava mejl, a u isto vreme i pregledavaju fotografija, bez odlaganja. Motorola RAZR dobija se sa instaliranom aplikacijom Motorola MotoCastkoja daje mogućnost striminga ili preuzimanja sadržaja sa interneta, bilo sa računara od kuće ili iz kancelarije, pravo na mobilni uređaj, tako da je lični sadržaj uvek na dohvat ruke. Gledanje filmova na ekranu, sa širim opsegom boja od većine LCD HD televizora, predstavlja pravo uživanje. Takođe je u opciji i korišćenje  kvalitetne sinematske video kamere sa frontom  720p HD i kamerom pozadi uređaja od 8 megapiksela sa još oštrijom mogućnošću od 1080p HD video snimanja, pogodnom za kreiranje sopstvenih filmova, sa tehnologijom koja pruža stabilizaciju slike, što omogućava da se život pretvori u umetnost na jednostavan način.         

 

Pametan rad

Spremnost za poslovne uslove sa naprednim šifrovanim sistemom koji štiti mejl, kontakte i kalendar. Čak bi i IT administrator u nekoj  firmi bio impresioniran. Pametan rad sa Smart akcijama – instalirana aplikacija na Motorola RAZR koja omogućava svakodnevne aktivnosti i duže trajanje baterije.  Smart akcije  mogu da isključe zvono kada počnete sa poslom, da promene Bluetooth i GPS podešavanje kada se dođe kući da bi se sačuvala baterija, ili da pošalje poruku ako je propušten poziv – mogućnost da se više fokusirate na ono što je zaista važno.

Dodaci koji donose na svet potpuno novi univerzum

Motorola RAZR ima moćne performanse kada se kombinuje sa Motorolinim dodacima koji otvaraju ceo svet novih mogućnosti.

Vredno radi,vredno igraj! Sa Motorola RAZR Work i Play opremom, mobilni uređaj može da se priključi na HD multimedijsku stanicu za povezivanje sa HD televizorom, zvučnicima i drugim uređajima za zabavu na velikim ekranima. Možete sesti i upotrebiti tastaturu i miša sa Bluetooth tehnologijom da biste iskoristili do maksimuma revolucionarnu webtop Motorola aplikaciju, koja daje mogućnost izmene dokumenata i kompletne pretrage po internetu sa Firefox pretraživačem. Novi Smart kontrolor omogućava da se preuzme kontrola nad sadržajem na velikom ekranu, dok su vam pozivi na dohvat ruke. Idete napolje? Možete koristiti nov, tanak i lagan Motorola Lapdock™ 500 Pro sa integrisanom tastaturom i ekranom 14”HD ezolucije.  Lapdock 500 Pro izgleda kao tanak laptop, ali radi samo kada  je priključen na RAZR. Omogućuje gledanje filmova, rad na dokumentima, video pozive sa integrisanom web kamerom, pretragu po internetu sa kompletnim Firefox pretraživačem. Da li je potrebno nešto manje? Motorola Lapdock 100  pruža istu  cloud računarsku mogućnost, ali u manjoj i kompaktnijoj veličini sa ekranom od 10.1″.

Sa Motorola RAZR nemoguće postaje moguće.

 

Više informacija na sajtu: www.motorola.com

 

O Motorola Mobility

Motorola Mobility, Inc. (NYSE:MMI) spaja inovativnu tehnologiju sa humanim uvidom u cilju kreiranja iskustva koje pojednostavi, povezuje i obogaćuje ljudske živote. Naš portfolio obuhvata konvergentne mobilne uređaje kao što su pametni telefoni i tablet, bežične dodatke,  isporuku end-to-end video sadržaja i podataka, rešenja za upravljanje kao što su set-top uređaji i uređaji za pristup podacima. Više informacija na sajtu motorola.com/mobility.