Bežični internet uz Vip Cube

Beograd, 4. maj 2012. godine – Od ponedeljka, 7. maja u Vip ponudu stiže prenosivi ruter Vip Cube koji kreira privatnu WiFi mrežu za istovremenu internet konekciju i surfovanje čak pet korisnika, u okviru istog tarifnog paketa. Korisnici na ovaj način mogu da podele svoj mobilni internet sa članovima porodice i prijateljima  ili istovremenopriključe svoj telefon, laptop i tablet uređaj.


Vip Cube biće dostupan uz nove Internet tarife i Vip Night dodatak i nudi  mnogo više surfovanja, jer se u periodu između ponoći i 6 ujutru ne obračunava prenos podataka, dok je, zahvaljujući novim Vip internet tarifama, i u najjeftinijim paketima znatno povećana maksimalna dostupna brzina prenosa podataka.

 

Primera radi, ukoliko se korisnik odluči za tarifu Neograničen Internet 5 i tarifni dodatak Vip Night, Vip Cube je 1 RSD, a ukupna mesečna pretplata iznosi 1.390 RSD.

 

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060 1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Dodatno:

 

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 698 miliona evra. Na kraju 2011. godine, Vip je imao više od 1.6 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

 

newsmaster