Maj u Beogradu sa besplatnom SBB WiFi zonom

Beograd, 3. maj 2012 – U susret proslavi deset godina uspešnog poslovanja u Srbiji, kompanija SBB će Beograđanima i gostima Beograda omogućiti besplatan pristup internetu. Tokom majskih vikenda sve lokacije na kojima postoji SBB WiFi zona, kao što su šira zona Knez Mihajlove ulice, Kalemegdan, Ada, Savski kej i druge biće dostupne u periodu od 12.00 do 22.00 časa.

Ovu uslugu mogu koristiti svi koji poseduju uređaj sa bežičnim pristupom internetu (tablet, laptop, smart telefon, iPod) i koji se nađu u oblasti koju pokriva SBB WiFi zona. Korisničko ime i lozinka simbolično predstavljaju jubilej i glase SBB10.

Pored poklona SBB-a za 10 godina poslovanja, za pretplatnike SBB Flat postpaid internet usluga inače je omogućena kvota od 1000 MB za korišćenje SBB WiFi zone bez nadoknade u toku mesec dana. Ostali koji žele da koriste ovakav pristup internetu van ove akcije mogu po povoljnim cenama kupiti neki od paketa putem SMS-a.

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava više od 900 ljudi.U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.