Canon proslavio 25. rođendana EOS serije

Canon proslavio 25. rođendana EOS serije

 

PROGLAŠENI CANON TIM ZA EURO 2012 I POBEDNICI KONKURSA „URAMI SE“

 

Beograd, 9. jul 2012 – Zatvaranjem izložbe i dodelom nagrada pobednicima konkursa „Urami se“ završena je proslava 25. rođendana EOS uređaja, najpoznatijih u domenu profesionalne fotografije i videa. Najuspešnijim i najkreativnijim Beograđanima dodeljene su vredne nagrade – letovanje na Zakintosu, Canon A2200 i Canon A1200 kamere, fotografiju u A3 formatu štampane na Pixma Pro 1, kačkete i majice, a proglašen je i Canon tim za Euro 2012.

 

„Želeli smo da radost povodom 25. rođendana podelimo sa našim sugrađanima, da im priredimo nešto nesvakidašnje i specifično za Canon i da im se zahvalimo na podršci tokom prethodnih godina. Drago mi je da smo naišli na tako dobar odziv među ljubiteljima fotografije svih uzrasta, i da su nagrade otišle u prave ruke“ rekla je Katarina Mitrović, Marketing Professional Canon Srbija.

 

Tokom poslednjih deset dana Beograđani su bili u prilici da pogledaju izložbu

fotoaparata iz EOS serije, upoznaju se sa njegovim istorijatom i sazanju koji su trenuci u svetskoj istoriji zabeleženi upravo EOS aparatima. Svi zainteresovani su mogli da se zabave koristeći brojne animacije, da se takmiče u stonom fudbalu, igraju se i osvoje nagrade, ali i da se isprobaju u ulozi foto-modela u profesionalnom studiju na licu mesta.

 

Osim toga, organizovane su kreativne radionice i brojna predavanja, predstavljen je Canon EOS 1DX, poslednja zvezda EOS porodice, kao i Canon Professional Services, uslugu koja je dostupna svim profesionalnim korisnicima Canon foto i video uređaja i opreme. Za početnike u korišćenju EOS uređaja organizovana je i Canon akademija, na kojoj su polaznici upoznati sa osobinama i načinom upotrebe Canon foto-aparata i kamkordera, kao i osnovnim principima i inovacijama u stvaranju fotografskog i video zapisa.

newsmaster