CANON EOS 7D FIRMVER[1] V2 – POBOLJŠAN ZA VAS I ZAHVALJUJUĆI VAMA

Beograd, 14. avgust 2012 – Kompanija Canon predstavila je poboljšani EOS 7D firmver v2, koji sadrži niz novih mogućnosti i funkcionalnosti za entuzijaste koji istražuju kreativne granice fotografije. Rukovodeći se povratnim informacijama koje je dobila od fotografa širom sveta, kompanija Canon je unapredila firmver tako da dodatno poboljšava napredni kvalitet fotografije kamere, veliku brzinu snimanja i kreativnu finkcionalnost.

 

Firmver v2 sada pruža veću kontrolu nad podešavanjima i funkcionalnošću fotografije, uključujući još veće mogućnosti rafalnog snimanja RAW formata, čak do 25 RAW dokumenata ili 130 JPEG-a. Dajući fotografima još veću mogućnost kontrolisanja fotografija odmah nakon fotografisanja, novi opseg funkcija uređenja intergrisanih u samu kameru, uključuje i procesuiranje RAW dokumenata, kao i mogućnost jednostavnijeg podešavanja balansa bele, oštrine i opcije Picture Style.  Poboljšana kontrola nad Auto ISO nivoima kako tokom fotografisanja, tako i tokom snimanja filmova, omogućava korisnicima da ograniče ISO brzine na originalan ISO 400–6,400 opseg, savršen za manipulaciju ekspozicijom u različitim situacijama.

 

Tokom snimanja filmova, nova ručna kontrola nivoa zvuka, sa mogućnošću izbora između 64 različitih nivoa, će najviše koristiti snimateljima-amaterima. Nova kompatibilnost sa Canon GPS jedinicom visokih performansi, GP-E2, pruža fotografima mogućnost „geo-tagovanja“ odnosno mogućnost da svaka fotografija, pored osnovnih parametara, ima i geografsku dužinu, širinu i nadmorsku visinu lokacije odnosno podatke o tome gde je napravljena.

 

Firmver v2 je dostupan za preuzimanje sa sajta http://software.canon-europe.com/

 

Canon EOS 7D firmver v2 – nove karakteristike:

 

       Poboljšano maksimalno rafalno snimanje RAW formata slika (do 25 RAW dokumenata)

       RAW uređenje slike u samoj kameri

       Rangiranje slika u samoj kameri

       JPEG promena veličine u samoj kameri

       Maksimalno Auto ISO podešavanje (ISO 400-6,400)

       Ručno podešavanje nivoa zvuka kod snimanja filmova

       GPS kompatibilnost

       Lično podešavanje naziva dokumenata

       Podešavanje vremenskih zona

       Brže „skrolovanje“ (pomeranje gore-dole) uveličanih slika

       Brza kontrola ekrana prilikom ponovnog pregledanja slika

 

Canon EOS 7D – ključne karakteristike:

 

       18MP APS-C CMOS senzor

       Do 8fps slikanja

       ISO opseg do 12800

       Približno 100 odsto tražilo

       19 krstastih AF tačaka

       iFCL sistem merenja

       Dual „DIGIC 4“ procesurianje

       Full HD snimanje filmova

       Integrisani Speedlite prenosnik

       3’’ Clear View LCD

       Kućište od legure magnezijuma koje štiti životnu sredinu

 

Informacije o Canon Europe

 

Canon Europe obuhvata regionalne poslove prodaje i marketinga za korporaciju Canon, sa predstavništvima u 116 zemalja i preko 11 000 zaposlenih u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

Osnovan je 1937. sa jasnim ciljem da aparat vrhunskog kvaliteta učini dostupnim potrošačima, a Canon neumorna pasija za Power of Image (moć slike) od tada je raširila Canon tehnologiju na brojna tržišta i dovela Canon na mesto vodećeg u svetu po pitanju kako potrošačkih tako i poslovnih rešenja na polju fotografije. Njegova rešenja obuhvataju proizvode od digitalnih kompaktnih i SLR kamera, preko objektiva za profesionalno snimanje i prenosivih X-ray (rentgenski zraci) mašina do multifunkcionalnih i štampača za produkciju,   a sve to upotpunjeno nizom usluga sa dodatnom vrednošću.

 

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj, ne bi li došao do najpotpunijih i najinovativnijih proizvoda i usluga koje bi zadovoljile kreativne potrebe potrošača. Od fotografa-amatera, do štamparskih preduzeća, Canon čini da svaki potrošač razume njihovu spostvenu strast za fotografijom.

 

Canon veruje da je razumevanje potreba društva i okoline sastavni deo dobre poslovne prakse. Ovo je i deo njihove korporativne filozofije Kyosei ‘Živeti i raditi zajedno za opšte dobro’.

 

Opširnije infrormacije o Canon Europe, dostupne su na:

www.canon-europe.com

 

 

 

 

Informacije o Canon CEE GmbH predstavništvu u Republici Srbiji:

 

Canon CEE GmbH, predstavništvo u Republici Srbiji nalazi se u Beogradu i u vlasništvu je kompanije Canon CEE (Canon Central and East Europe). Delatnost Canonovog predstavništva je promocija Canonovih inovativnih proizvoda i rešenja, koji pojedincima i profesionalnim korisnicima omogućavaju ostvarenje postavljenih poslovnih ciljeva. Uloga predstavništva je i pružanje potpune podrške partnerima i distributerima, kao i savetovanje prilikom traženja novih poslovnih prilika i uvođenja novih poslovnih strategija kako bi se poslovna ulaganja što bolje iskoristila.

Dodatne informacije potražite na stranici www.canon.si

 

newsmaster