NVIDIA predstavlja novi, ubrzani GeForce GTX 650 Ti na vreme za najpupularnije igre ove jeseni

Sa početnom cenom od 119 € bez PDV-a novi GPU baziran na Kepler arhitekturi nudi fenomenalne perfomanse kada su u pitanju Call of Duty: Black Ops II, Assassin’s Creed III, Mech Warrior Online,
Hawken i druge igre

Santa Klara, Kalifornija – 09. oktobar, 2012. — NVIDIA daje igračima još jedan moćan razlog za nadogradnju računara pred jesenju navalu novih fenomenalnih igara današnjim predstavljanjem NVIDIA® GeForce® GTX 650 Ti GPU-a sa početnom cenom od 119 € plus PDV.

Kako bi se pripremili za jesenju sezonu odličnih igara izabrani proizvođači karti(1) će ponuditi kopiju Assassin’s Creed III igre kompanije UbiSoft, jedne od sigurno najtraženijih akcionih igara za PC ove jeseni uz izabrane modele GeForce GTX 650 Ti karti.

NVIDIA Kepler™ arhitektura koja je redefinisala grafiku na desktop i laptop računarima kombinacijom revolucionarnih perfomansi i igračkih tehnologija uz fenomenalan dizajn koji čini karte izuzetno energetski efikasnim je temelj svih GeForce GTX GPU-ova. Uz cene od 95 € plus PDV kada je u pitanju GTX 650 do 899 € plus PDV kada je u pitanju GTX 690, GeForce GTX GPU-ovi nas guraju u ovogodišnju renesansu PC igara. Uz održavanje obećanja “titanium” verzija karti, GTX 650 Ti pruža odlične perfomanse po fenomenalnoj početnoj ceni od 119 € bez PDV-a.

 

Kao i prethodne karte iz serije, GeForce GTX 650 Ti je fenomenalna prilika za nadogradnju igračkih sistema koji koriste tehnologiju prošle generacije. U poređenju sa recimo GeForce 9600 GT novi GTX 650 Ti pruža više nego pet puta bolje perfomanse, čak i sa svim DX11 i dodatnim “eye-candy” opcijama na maksimumu.(2) Dramatična vizuelna razlika i puna podrška za 1080p igranje kompletno menja izgled igara i osećaj pri igranju, pružajući tako sveobuhvatno igračko iskustvo koje je isključivo dostupno uz GeForce GTX GPU-ove.

 

Novi GeForce GTX 650 Ti je dostupan odmah od strane vodećih svetskih proizvođača karti, uključujući ASUS, EVGA, Gainward, KFA2 (Galaxy), Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point of View i Zotac.

 

Za više informacija o tome kako GeForce GTX 650 Ti GPU-ovi dramatično menjaju način igranja i iskustvo korisnika pri igranju igara možete posetiti http://www.GeForce.co.uk. Za više vesti kompanije NVIDIA, informacija o kompaniji i proizvodima, video snimaka, fotografija i drugih informacija molimo posetite NVIDIA newsroom. Na NVIDIA Flickr strani možete naći fotografije GeForce GTX 650 Ti modela i fotografije drugih proizvoda na Kepler arhitekturi.

 

 

 

O kompaniji NVIDIA

NVIDIA (NASDAQ:NVDA) je probudila svet snagom kompjuterske grafike, kada je izumela grafički procesor (GPU) 1999 godine. Danas, procesori kompanije NVIDIA pokreću veliki broj uređaja, od pametnih telefona do superračunara. Mobilni procesori kompanije NVIDIA se koriste u mobilnim telefonima, tabletima i auto sistemima. PC igrači se oslanjaju na GPU-ove kako bi iskusili neverovatan svet igara. Profesionalci ih koriste kako bi kreirali 3D grafiku, efekte u filmovima i dizajnirali sve odštapova za golf do ogromnih aviona. Takođe, istraživači koriste GPU-ove kako bi pomerili granice nauke sa računarstvom visokih perfomansi. Kompanija poseduje više od 5000 patenata širom sveta, uključujući i one koji su fundamentalni za modernu računarsku industriju. Za više informacija posetite www.nvidia.com.

 

 

 

# # #

 

U izajavama u ovoj objavi za medije uključeni su ali ne i ograničeni stavovi o: uticaju, benefitima i dostupnosti Kepler arhitekture i GeForce GTX 650 Ti GPU-ova; efektima patenata kompanije na moderno računarstvo, au pitanju su izjave koje se odnose na mišljenja osoba i koje mogu uzrokovati rizikom i nesumljivo mogu izazvati rezultat koji može da bude različit od očekivanog. Važni faktori koji mogu prouzrokovati da se aktuelni rezultati razlikuju od očekivanih su: globalni ekonomski uslovi, zavisnost od drugih vezano za proizvodnju, sklapanje, pakovanje i testiranje naših proizvoda; uticaj tehnološkog razvoja i konkurencija; razvoj novih proizvoda i tehnologija ili poboljšanja naših postojećih proizvoda i tehnologija; prihvatanje naših proizvoda ili proizvoda naših partnera na tržištu; defekti u dizajnu, proizvodnji ili softveru; promene u potrebama potrošača; promene u industrijskim standardima i interfejsu; neočekivani gubici u performansama naših proizvoda ili tehnologija kada se integrišu u sisteme; kao i drugi faktori koji se pojavljuju sa vremena na vreme u izveštajima kompanije NVIDIA za Securities and Exchange Commission, ili SEC, uključujući Obrazac 10-Q za fiskalni period koji se završio 29.aprila 2012. Kopije izveštaja popunjene od strane SEC su objavljene na našem websajtu i dostupne su od kompanije NVIDIA, bez nadoknade. Ova mišljenja ne garantuju performanse koje mogu da nastanu u budućnosti, i one govore o stanju u ovom trenutku, kao što je zakonski dozvoljeno; NVIDIA se odriče bilo kakve odgovornosti da menja ove izjave i time anticipirala buduće događaje i okolnosti.

 

© 2012 NVIDIA Corporation. Sva prava zadržana. NVIDIA i NVIDIA logo, Kepler i GeForce su robne marke i/ili registrovane robne marke NVIDIA korporacije u Americi i drugim zemljama. Druge kompanije i imena proizvoda mogu biti robne marke uvаženih kompanija u čijem su vlasništvu. Karakteristike, cene, dostupnost i specifikacije su podložne promenama bez prethodne najave.

 

 

  1. Assassin’s Creed III će ponuditi EVGA, KFA2 (Galaxy), MSI, PNY i Point Of View uz određene modele  GeForce GTX 650 Ti karti, isključivo kroz određene kanale prodaje  (maloprodaje).
  2. Svi GPU-ovi su testirani na Rampage IV Extreme(x79), 3960X-3.3GHz, 8GB RAM Corsair DDR3, SBIOS verziji 0803 sa GeForce drajverom R305. Testiranje je bazirano na 3D Mark Vantage Extreme softveru sa PhysX efektima i u 1080p rezoluciji.
newsmaster