Održan EMC Forum Transform IT+Business+Yourself u Beogradu

Ovogodišnji EMC Forum održan je u Beogradu 12. oktobra 2012. godine u hotelu Hyatt Regency pod sloganom Transform IT+Business+Yourself. Na ovogodišnjem Forumu bilo je prisutno preko 400 učesnika koji su imali prilike da čuju najnovije informacije o tome kako cloud, virtualizacija i big data rešenja mogu da unesu izmene u IT infrastrukturu i preokret u poslovnim procesima. Na EMC Forumu je bilo reči i o ubrzanom tempu transformacija i o neverovatnim mogućnostima koje nude poslovanju.

Namenjeni IT menadžmentu i rukovodiocima, tehničkim arhitektama, data naučnicima i storage menadžerimana, na Forumima je takođe prezentovano kako big data i cloud umrežavanje mogu da pomognu i omoguće vidljive prednosti u poslovanju. Na Forumu je objašnjeno i kako EMC rešenja mogu da se koriste i dovedu do brzog povratka investicija.

Na forumu se između ostalih prisutnima obratio i Travers Nicholas, EMC Regional vSpecialist Director, stručnjak iz oblasti virtualne i cloud infrastructure. On je predstavio najnovije trendove i rešenja iz ove oblasti, kao i dostignuća i tazvoj EMC kompanije.

Događaj u Beogradu čini deo EMC Foruma koji se održavaju u 33 zemlje širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike, uključujući Nemačku, Veliku Britaniju, Poljsku, Saudijsku Arabiju, Finsku, Maroko i Rusiju.

Na Forumu su takođe bili izloženi proizvodi sponzora EMC kompanije na partnerskim štandovima koje su posetioci imali prilike da posete.

Reč organizatora:

“Cloud i big data čine dva najvažnija trenda današnje biznis tehnologije. Na EMC Forumu ponuđene su smernice za poslovanje kompanijama na području Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike, pokušavajući da izmenimo njihovo poslovanje pomoću ovih usluga. U želji da ponudimo izvrsnu edukativnu platformu, Forum je odlična prilika za učesnike da se povežu sa kolegama i tehnološkim ekspertima iz regiona i Evrope”.

 

O EMC kompaniji

EMC korporacija je svetski lider u omogućavanju biznis i servis provajderima da transformišu svoje poslovanje, koji se bavi i dostavom IT-a kao servisa. Osnovu ovih transformacija čini cloud computing. Putem inovativnih prozvoda i usluga, EMC ubrzava put ka cloud computingu, pomažući IT sektorima da skladište, upravljaju, zaštite i analiziraju  najvrednije podatke na spretniji, poverljiviji i ekonomičniji način. Dodatne informacije o EMC kompaniji možete pronaći na www.EMC.com.

###

newsmaster