Philips 27-inčni monitor sa integrisanom web kamerom i mikrofonom

 

Philips i njegov licencirani brend partner za monitore, kompanija MMD, sa zadovoljstvom najavljuju izlazak Philips 27-inčnih monitora sa integrisanom web kamerom i mikrofonom, izuzetno kvalitetnim prikazom slika, idealnim za desktop konferencije, povezivanje i druženja, kao i opuštajuću zabavu.

Model 272C4 sa kristalno čistim Quad HD prikazom predstavlja dugo željenu dodatnu opremu dnevnih prostorija i kućnih kancelarija, dok model 272P4 svojom oštrinom za detalje dopunjuje Multiview sposobnosti monitora, omogućujući multitaskerima da vide feed prikaz slike iz dva različita izvora istovremeno, bez ugrožavanja jasnoće ili boje. Poslovnim korisnicima ova odlika predstavlja značajno olakšanje u povezivanju i saradnji sa partnerima i klijentima.

 

Philips 27-inčni 272P4 monitor za bolju poslovnu produktivnost i saradnju

Novi 27-inčni monitor koristi najnoviji PLS Quad HD panel pružajući širok ugao gledanja, na rezoluciji od 2560×1440 piksela za aplikacije kao što su CAD-CAM, grafika i proces stvaranja slike, a prikazuju se i bogate tabele i finansijski feed-ovi. Značajne karakteristike su i prirodne boje sRGB slika i 8-bitna dubina boja.

Multiview tehnologija korisnicima omogućava bogato iskustvo multimedijalnog, umreženog sveta, spajanjem više uređaja i pretraživanjem feed-ova na monitoru u side-by-side prikazu. Kvalitet monitora kod ovog modela dolazi do izražaja i jasnoćom detalja, kojom se osigurava i produktivnost na zauzetom ekranu. Monitor ima ugrađenu kameru i mikrofon za produktivniju komunikaciju sa klijentima i saradnicima, dok prostranost ekrana iskustvo video-konferencije čini praktičnijim i prijatnijim.

Glavna odlika modela 272P4 je dizajn koji omogućava kvalitetniju online povezanost ljudi. Uz HDMI priključak, za univerzalno digitalno povezivanje, monitor pruža izvrsne mogućnosti konekcije, uključujući i high-speed USB 3.0, DisplyPort i PC-to-monitor link koji podržava do 15 m kabla, i do 21.6 Gbps prenosa podataka za ultra-brzi prikaz i refresh, kao i mogućnost daisy-chain umrežavanja više monitora.

Dizajn novog Philips 272P4 monitora takođe vodi računa i o zdravlju korisnika svojom SmartErgoBase karakteristikom, koja obezbeđuje spuštanje monitora gotovo do nivoa stola, čime se smanjuje zamor i pruža udobniji ugao pri gledanju. Ekološka odgovornost u izradi i korišćenju ovog monitora postignuta je integrisanom PowerSensor tehnologijom, koja automatski prigušuje uređaj kada se korisnik od njega odmakne. Time se potrošnja energije smanjuje i do 80%, a značajno se produžava i vek trajanja monitora.

Philips 272C4 27-inčni monitor s naprednom tehnologijom gledanja, za jedinstvena iskustva

Drugi 27-inčni model takođe koristi najnoviji PLS Quad HD panel sa širokim uglom gledanja, na 2560×1440 piksela, obezbeđujući živost prikaza i grafika, naročito u Multiview opciji, gde je prisutna izrazita vidljivost detalja. Multiview pruža gledanje sadržaja iz više izvora, istovremeno koristeći jednu stranu ekrana za live prikaz sportskih feedova iz set-top box-a, i drugu stranu za pretraživanje web-a na mobilnom uređaju.

Monitor nudi i različite načine unapređivanja doživljaja gledanja sa karakteristikama kao što su SmartImage memorijska mesta, za postavljanje načina gledanja, SmartControl za jednostavan tuning, SmartContrast za bolji contrast, i SmartColor za bogatije, živopisne slike.

Tehničke specifikacije – Philips LCD monitori sa web kamerom i MultiView opcijom

272C4 272P4
LCD panel, veličina 27″ (68.6 cm) PLS LCD 27″ (68.6 cm) PLS LCD
Tehnologija pozadinskog osvetljenje W-LED W-LED
Optimalna rezolucija 2560 x 1440 @ 60 Hz 2560 x 1440 @ 60 Hz
Ugao gledanja 178º (H) / 178º  (V), @ C/R > 10 178º (H) / 178º  (V), @ C/R > 10
Osvetljenje 300 cd/m² 300 cd/m²
SmartContrastrazmera 20,000,000:1 20,000,000:1
Veličina piksela 0.233 x 0.233 mm 0.233 x 0.233 mm
Prikaz boja 16.7 M (True 8 Bit) 16.7 M (True 8 Bit)
Vreme odziva 6 ms (gray to gray) 6 ms (gray to gray)
MultiView PiP/PbP mode, 2x uređaja PiP/PbP mode, 2x uređaja
Povezivanje Signal Input: DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMIx2 Signal Input: DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMIx2
Sync Input: Separate Sync, Sync on Green Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
Audio In/Out: PC audio-in, Headphone out Audio In/Out: PC audio-in, Headphone out
Signal Output: DisplayPort za daisy-chaining uređaje Signal Output: DisplayPort za daisy-chaining uređaje
Postolje Nagib: -5/+20 stepeni Nagib:-5/+20 stepeni
Podešavanje visine: 150 mm
Pivot: 90 stepeni
Zakretanje:-65/+65 stepeni
Sertifikati i odobrenja Energy Star 6.0, EPEAT Silver, PowerSensor, RoHS, Kućište bez PVC / BFR, Bez žive i olova Energy Star 6.0, EPEAT Gold, PowerSensor, RoHS,TCO Edge, Kućište bez PVC / BFR, Bez žive i olova

 

 

 

Philips 27-inčni LED monitori dostupni su u svim bolje opremljenim radnjama sa tehničkom opremom.

 

MMD

 

MMD (Multimedia Displays) u potpunom je vlasništvu kompanije TPV osnovane 2009. godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih  brendova na tržištu LCD monitora i ekrana prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsovog brenda s TPV stručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, komercijalnih ekrana i LCD televizora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima i bržom i kvalitetnijim učešćem na tržištu. Na međunarodnom nivou MMD posluje sa evropskim sedištem u Amsterdamu, i lokalnom filijalom u Pragu, za istočnoevropsko tržište. Preko mreže lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu. Za više informacija o korporaciji MMD i proizvodima, posetite internet stranicu www.mmd-p.com

newsmaster