Google pokreće Google Engage program u Srbiji

Google Engage 2

Google sa zadovoljstvom opbjavljuje da je u Srbiji pokrenut program Google Engage, novi partnerski program koji je namenjen kao podrška web profesionalcima koji pružaju svoje usluge malim i srednjim preduzećima.

Agencije specijalizovane za advertajzing, webmasteri, stručnjaci za SEO i svi oni koji pružaju usluge malim i srednjim preduzećima mogu da se prijave i pridruže programu kako bi dobili podršku od kompanije Google. Članovi Engage programa dobijaju besplatan pristup edukacijskim materijalima, online treninzima, kao i promotivne vaučere kako bi pomogli korisnicima njihovih usluga da otpočnu sa online oglašavanjem.

“U kompaniji Google, veoma smo posvećeni uspehu digitalne ekonomije u Srbiji i verujemo da je osnova za njen uspeh pomoć malim preduzećima kako bi se predstavili na internetu,”kazao je Andrej Koštomaj, marketing menadžer kompanije Google za Adriatik regiju. “Postoje brojne male kompanije u Srbiji koje itekako mogu imati koristi od vidljivosti na internetu, a mi prepoznajemo da se mnoge od njih oslanjaju na eksterne savetnike ili agencije koje upravljaju njihovim online prisustvom. Program Engage je način na koji Google lokalno uspostavlja kontakt sa tim agencijama i obezbeđuje im treninge i podršku kako bi privukli još malih kompanija za svoje klijente i postale učinkovitiji u servisiranju potreba postojećih klijenata.”
Google Engage 2

Google Engage u Srbiji je zvanično pokrenut 6. Juna u Beogradu, kada se nekoliko stotina profesionalaca iz svih krajeva Srbije okupilo i učestvovalo na jednodnevnom seminaru. Skup je poslužio kao investicija u unapređenje ponude digitalnog marketinga svojim klijentima.

Google Engage 1

Za više informacija o program Google Engage u Srbiji, posetite https://www.engageforagencies.com/rs/

newsmaster