Lovefest i Nikon raspisuju foto konkurs – Nagrada za najboljeg fotoaparat Nikon 1 J1

Love Fest Belo

 

J1_10_30_RD1

Vrnjačka Banja, 19. jun 2013. – Predstavnici renomirane multinacionalne kompanije Nikon koju u Srbiji zastupa kompanija Refot B i muzičkog i umetničkog festivala Lovefest, pokrenuli su nagradni foto konkurs pod nazivom „Ja sam Lovefest“. Konkurs je otvoren do 20. jula, a autoru najbolje fotografije sledi vredna nagrada – neverovatno moćan i savršeno dizajniran Nikon 1 J1.
Svi zainteresovani umetnici, fotografije mogu poslati putem aplikacije na zvaničnim Nikon Srbija i Lovefest facebook stranicama. Posetioci stranica moći će da glasaju za najbolju fotografiju i tako izaberu pobednika.
Po završetku takmičenja, dvadeset najboljih radova biće izloženo na Photo zoni u centru Vrnjačke Banje od 1. do 3. avgusta. Osim glavne nagrade, drugoplasirani autor fotografije osvojiće dve Lovefest VIP karte, dok će umetnicima koji osvoje od trećeg do desetog mesta biti omogućena karta za sva tri dana ovogodišnjeg festivala.

love-fest-belo
Photo zona je jedna od devet novih programskih zona festivala, koje su nastale sa ciljem da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji. Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji.
Kompanija Nikon je svetski lider u digitalnoj fotografiji zahvaljujući svojoj optici, tehnologiji i globalnom priznanju za postavljanje novih standarda u dizajnu proizvoda i performansama profesionalne fotografske opreme. Refot B je ekskluzivni uvoznik i distributer Nikon foto opreme za područje Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije.

•••

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji. Tokom sedam godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike, među kojima su Marshall Jefferson, Good Groove, Martin Ten Velden, James Zabiela, Noir, Silicone Soul, Gramophonedzie, kao i Darkwood Dub i Darko Rundek. Od 2012. godine festival je proširen na devet novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji.
Aktivnosti UG Lovefest usmerene su i na akcije koje doprinose razvoju jednakosti, solidarnosti i tolerancije među ljudima sa akcentom na projekte koji imaju humanitaran, socijalni, ekološki, edukativan i zabavni karakter. Do sada su realizovane akcije „Prevencija HIV-a“, kao i humanitarna akcija „Hrana za sve“.
Više o festivalu: www.lovefest.rs

newsmaster