OSA RAČUNARSKI INŽENJERING UČESTVOVALA NA KONFERENCIJI INFOTECH 2013

Infotech 2013
OSA RAČUNARSKI INŽENJERING UČESTVOVALA NA KONFERENCIJI INFOTECH 2013

OSA RAČUNARSKI INŽENJERING UČESTVOVALA NA KONFERENCIJI INFOTECH 2013

Kompanija OSA računarski inženjering učestvovala je na ovogodišnjoj konferenciji INFOTECH 2013 kroz svoja dva predavanja u prvom danu skupa. Konferencija je bila posvećena predstavljanju najsavremenijih proizvoda i usluga u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija. Osim 30 IT kompanija koje su u dva dana predstavile najsavremenije proizvode i usluge, isti su predstavljeni i kroz autorske radove.

Konferenciju je zvanično otvorio Stefan Lazarević, državni sekretar za telekomunikacije, informaciono društvo i poštanski saobraćaj, a prisutnima se obratio i predsednik Organizacionog odbora, Miloš Mirković koji je poželeo dobrodošlicu i predstavio sastav predsedavajućih konferencije.

Prvog dana INFOTECH 2013 direktor razvoja u kompaniji OSA, Boris Damjanović, održao je predavanje na temu “Upravljanje poslovanjem u okruženju DM/WFMS – UniDocs Business Box”. Tom prilikom predstavljen je potpuno novi koncept softvera za upravljanje dokumentima koji u sebi ima ugrađene elemente ERP, CRM i BI sistema pod imenomUniDocs Business Box .

 

Boris Damnjanovic, OSA

Istog dana u okviru GIS Foruma Miloš Stojić (Vertical Sales Manager za AEC) zajedno sa partnerom Aleksandrom Anđelkovićem (Direktor, TopoGIS) održao je predavanje na temu “Autodesk GIS – platforma i implementacije”. Tom prilikom su predstavljeni i rezultati implementacija Autodesk GIS rešenja u Gradu i Zavodu za izgradnju grada Nivi Sad, JKP javno osvetljenje Beograd i Gradu Kruševac.

newsmaster