PREDSTAVLJEN HTC ONE MINI

 

Najnoviji HTC pametni telefon sa HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ i HTC BoomSound™

 

Beograd, 18. jul 2013 – HTC, globalni lider u u pogledu inovacija i dizajna u oblasti mobilnih komunikacija, je danas predstavio HTC One mini, kompaktnu verziju nagrađivanog HTC One modela koji je postavio nove standarde kada je reč o iskustvu korišćenja pametnih telefona zahvaljujući revolucionarnim tehnologijama među kojima su i HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ i HTC BoomSound™.

Dostupan u 181 zemlji širom sveta i kod više od 583 operatera, HTC One je na globalnom nivou zabeležio izuzetan uspeh dobijajući brojna priznanja. Zahvaljujući HTC One modelu svest o brendu među mladim korisnicima je povećana za 87%1. Broj korisnika koji nameravaju da kupe HTC uređaj u narednih šest meseci se duplirao2, a 94% korisnika HTC One telefona ga je preporučilo3.

HTC One mini je savršen izbor za korisnike koji žele najbolje mobilno iskustvo koje može da stane u džep i nastavlja priču o liderstvu po pitanju inovacija. Prateći ekskluzivni dizajn HTC One modela, novi član porodice kombinuje ekran od 4,3 inča i moćni dual-core procesor od 1,4 GHz. Pokreće ga najnovija verzija Androida sa HTC Sense korisničkim iskustvom i ispunjava potrebe ljudi koji zahtevaju i vrhunski dizajn i performanse.

“Ponosni smo što smo zaslužni za vodeći pametni telefon na tržištu i sada kada je izašao HTC One mini imamo najbolju porodicu pametnih telefona na svetu”, rekao je Piter Čau, generalni direktor HTC korporacije. “HTC One mini ima sve što je HTC One učinilo toliko uspešnim, samo u manjem ali podjednako atraktivnom pakovanju”

 

HTC One mini_Jul18

Poželjan

 

HTC One mini kombinuje sjajan dizajn sa HD 720p ekranom od 4,3 inča. Dostupan je u srebrnoj i crnoj boji, a zahvaljujući upečatljivom dizajnu aluminijumskog kućišta, tankom profilu i obrađenim ivicama izgleda fenomenalno i odlično stoji u ruci.

 

HTC BoomSound: zvuk na mobilnom telefonu se zauvek promenio

 

HTC One je napravio revoluciju na polju audio iskustva na mobilnim telefonima sa HTC BoomSound dva prednja stereo zvučnika i integrisanim pojačalima koja dodatno smanjuju distorziju i naglašavaju svaki detalj. HTC One mini donosi sjajan i snažan zvuk koji postavlja vas i vaše prijatelje u centar zbivanja bilo dok slušate muziku, gledate video zapise ili igrate igre. Beats Audio™ integracija garantuje najbolje audio iskustvo na mobilnim telefonima i postavlja potpuno nove standarde.

 

HTC BlinkFeed: Omiljeni sadržaj na jednom ekranu

 

HTC One mini postavlja omiljeni sadržaj u centar vašeg sveta. Transformišući početni ekran u strim relevantinih informacija, HTC BlinkFeed prikazuje novosti sa društvenih mreža, vesti i fotografije tamo gde su vam najpotrebnije. Postavljajući čak do 10.000 novosti dnevno iz najrelevantnijih i najinteresantinijih izvora, sve informacije koje su vam potrebne su na dohvat ruke, bez potrebe korišćenja više aplikacija i sajtova.

HTC UltraPixel kamera sa HTC Zoe i Video Highlights

 

Nikada nećete propustiti trenutak zahvaljujući revolucionarnom iskustvu koje donosi HTC Ultrapixel kamera i HTC Zoe. Hvatajući 300 posto više svetlosti nego senzori na tradicionalnim pametnim telefonima,HTC UltraPixel kamera beleži svaki detalj čak i pri slabom osvetljenju. HTC Zoe najvažnije trenutke beleži kao video zapis od tri sekunde pružajući napredne mogućnosti dorade i ostavljajući prostora za kreativnost.

 

Kako fotografije izazivaju oduševljenje i veoma su inspirativne sigurno ih nećete zadržavati samo za sebe. Vaše fotografije oživljavaju u galeriji i Video Highlights implemetira specijalne trenutke u kompilaciju od 30 sekundi bez potrebe za profesionalnim softverima ili znanjima. Jednostavno odaberite muziku iz tema ili po ličnom izboru i podelite video od 30 sekundi sa najbiližima kako bi svi uživali.

 

Dostupnost

 

HTC One mini će biti dostupan na određenim tržištima tokom avgusta, a globalno tokom septembra.

 

HTC

 

Osnovana 1997. HTC korporacija (HTC) je kreirala mnoge nagrađivane mobilne uređaje i inovacije. Postavljajući korisnike u centar svega što rade, HTC pomera granice u dizajnu i tehnologiji kreirajući inovativno i lično iskustvo za korisnike širom sveta. HTC portfolio čine pametni telefoni i tablet uređaji sa HTC Sense® korisničkim interfejsom. HTC se kotira na Tajvanskoj berzi. Za više informacija posetite:www.htc.com

 

Za više informacija o HTC BlinkFeed sadržaju i partnerima posetite HTC Blog.

1 Izvor: Hall & Partners Global Brand Tracker, July 2013

2 Izvor: Hall & Partners Global Brand Tracker, July 2013

3 Izvor: GFK

 

 

newsmaster