Telenor – Prvi kupci na poklon dobijaju Samsung GALAXY Gear ručni sat

20. septembar 2013 – Samo nekoliko dana posle svetske premijere, Samsung GALAXY Note 3 od sutra će biti dostupan za naručivanje i kupcima u Srbiji. Telenor je i jedini operator na tržištu koji će poslednji model iz Samsungove GALAXY Note porodice moći da ponudi u beloj boji.

telenor_logoPrvi kupci koji naruče Samsung GALAXY Note 3 na poklon će dobiti crni Samsung GALAXY Gear ručni sat koji predstavlja poslednju inovaciju kada su mobilni uređaji u pitanju.

GALAXY Note 3 ima ekran veličine 5.7 inča i Full HD AMOLED ekran, četvorojezgarni procesor brzine 2.3 gigaherca i kameru od 13 megapiksela. Radi na Android 4.3 operativnom sistemu i ima 3 gigabajta RAM memorije.

Ovaj pametni uređaj je lakši i tanji od svog prethodnika, ima još veći ekran, poleđinu koja podseća na kožu i nove funkcionalnosti. Između ostalog, korisnici će moći da rade više stvari istovremeno jer ovaj telefon omogućava simultani rad dve i više aplikacija, a Telenorova Pametna mreža koja se svakodnevno unapređuje omogućiće besprekorno korisničko iskustvo.

GALAXY Gear je ručni sat osetljiv na dodir  koji “priča” sa pametnim telefonom – tako da ne morate da vadite telefon iz džepa ili tašne svaki put kada vam je potreban. Pomoću njega možete da kontrolišete muziku, instalirate aplikacije, pravite fotografije i  video snimke zahvaljujući kameri ugrađenoj u kaiš, a omogućava čak i telefonske razgovore zahvaljujući opciji S Voice.

GALAXY Note 3 telefon donosi korisnicima nove mogućnosti za dinamično pričanje priča iz svog svakodnevnog života i nove načine za izražavanje strasti prema poslu, igri i životnim iskustvima.Samsung Galaxy Note 3 + Gear

Poručivanje se vrši na zvaničnom Telenorovom veb sajtu.

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, šestog mobilnog operatora po veličini na svetu, koji ima 150 miliona korisnika na 13 tržišta. Ova kompanija, sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra, najveći je pojedinačni investitor u Srbiji. Sa 3,2 miliona korisnika u Srbiji, Telenor pomaže ljudima da budu povezani na jednostavan i predvidiv način. Telenor Srbija ima 120 prodavnica u 85 gradova i 1,150 zaposlenih.

newsmaster