NAJNOVIJA SVETSKA TEHNOLOGIJA NA CE&HA SAJMU U BEOGRADU

Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata – CE&HA (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) treću godinu za redom održaće se na Beogradskom sajmu u dve najveće hale, u halama 1 i 4,  na površini od oko 8.000 kvadratnih metara u periodu od 26 – 29. septembra.

Na predstojećem sajmu posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i rešenjima u oblasti računara, mobilnih telefona, telekomunikacija, televizora i video opreme, audio opreme, gedžeta, prateće opreme za računare, zabavne elektronike, kao i sa širokom paletom najnovijih proizvoda iz oblasti bele tehnike, kućnih aparata i dekorativne i funkcionalne rasvete. Tokom trajanja sajma posetioci će moći da obave i kupovinu u okviru štandova naših najpoznatijih prodavaca tehničke robe, a prilikom kupovine će moći da ostvare i specijalne sajamske popuste.

 

“Savremene tehnologije svakog dana sve više i više postaju neizostavni deo naših života. Na poslu, u kući i u pokretu. Gde god bili… Predstojeći CE&HA sajam nam te savremene tehnologije čini još bližim i pristupačnijim.”- izjavio je Zoran Đukanović, generalni direktor kompanije “Duke & Peterson”, organizatora CE&HA sajma, na konferenciji za novinare organizovane povodom početka Sajma. Prisutnim novinarima obratili su se i Nikola Andrić, ovlašćeni predstavnik Beogradskog Sajma koji je naglasio značaj postojanja ovakve manifestacije u godišnjem kalendaru sajmova u Beogradu i predstavnik Tehnomanije, ovlašćene maloprodaje na CE&HA sajmu, Željko Milović koji je najavio konkretne sajamske uslove za kupovinu tokom trajanja sajma, od čega je specijalnu pažnju privukao popust od čak 65% na odeređene artikle.

Sa preko 150 najpoznatijih svetskih brendova, CE&HA sajam  pruža jedinstvenu priliku u celoj jugo-istočnoj Evropi, da se na jednom mestu vide najmodernija tehnička dostignuća iz oblasti kućne elektronike. U okviru Hale 4, koja je tredicionalno rezervisana za proizvođače bele tehnike i kućnih aparata, ove godine po prvi put će biti održan i međunarodni sajam osvetljenja “Svet svetla”u organizaciji srpskog Društva za osvetljenje u saradnji sa partnerima. Ovaj deo sajma prvenstveno je namenjen poslovnim korisnicima iz sfera javnog, dekorativnog, unutrašnjeg, specijalizovanog, sportskog osvetljenja kao i svetlosnih izvora, led tehnologija…

Cena ulaznice je 250 dinara, a radno vreme sajma od 10 do 19h, osim u nedelju kada će se zvanično sajam zatvoriti u 17h.

Prilog:

NOVITETA CE&HA SAJMA

ASUS

Posetioci ovogodišnjeg CE&HA sajma će biti u prilici da vide i isprobaju novi Nexus 7, tablet koji su zajednički razvili ASUS i Google. Odlikuje se neverovatno oštrom slikom jer mu ekran krasi rezolucija od čak 1920×1200 piksela. Ovaj tanki i lagani tablet ima procesor sa četiri jezgra, autonomiju do 10 sati i mogućnost bežičnog punjenja.

SONY

Ukoliko često putujete ne razdvajajući se od svog računara, onda na ovogodišnjem CE&HA sajmu kompanija Sony ima pravo rešenje za vas. U pitanju je Sony VAIO Pro, najlakši Ultrabook na svetu sačinjen od materijala 47% lakšeg i 25% snažnijeg od aluminijuma.

CANON

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji ultraširokougaonog objektiva, LCD ekrana sa promenljivim uglom i ugrađenog postolja, LEGRIA mini sa Wi-Fi funkcijom vam omogućava da pokažete strasti i interesovanja iz nove perspektive. Bez muke se smestite u kadar i uživajte u mnoštvu uglova za snimanje zahvaljujući LCD ekranu sa promenljivim uglom i ugrađenom postolju. U zavisnosti od scene koju snimate, možete da promenite vidno polje tako što ćete dodirnuti ekran. Delite sadržaj pomoću ugrađene Wi-Fi funkcije i upravljajte LEGRIA mini kamkorderom pomoću aplikacije za daljinsko upravljanje sa prikazom uživo sa pametnog telefona ili tablet računara.

HP

HP ENVY Rove 20 je predstavnik potpuno nove serije “Sve-u-jednom” računara, a možemo ga nazvati i prvim mobilnim PC računarom na svetu! Ovaj model može vrlo lako da se prebaci iz uspravnog u horizontalan položaj, pružajući korisniku osećaj kao da koristi tablet uređaj. Napredna „multiple-touch” tehnologija ekrana, omogućava istovremeno korišćenje od strane više korisnika.

LENOVO

Lenovo Miix je multi-mode uređaj koji se savršeno prilagođava svim potrebama korisnika. Kao tablet od 10.1 inča koji se jednostavno transformiše u potpuno funkcionalni laptop, Lenovo Miix kombinuje praktičnost i snagu u jednom uređaju sa ekranom osetljivim na dodir. Lenovo Miix je namenjen onima koji ne žele da biraju između laptopa i tableta. Težak nešto malo preko pola kilograma, ovaj uređaj je tanak malo oko jednog centimetra. Poseduje integrisani Bluetooth 4.0 adapter, WiFi kao i opciono 3G-GPS povezivanje, uz autonomiju baterije od oko 10 sati.

PHILIPS

PHILIPS LUMEA IPL aparat za epilaciju, aparat koji koristi inovativnu IPL tehnologiju i napredni metod uklanjanja dlačica putem nežnog pulsiranja svetla uperenog ka korenu dlake što usporava njihov rast, značajno ih trajno proređuje, a kožu čini glatkom nedeljama, čak i mesecima.

CANDY

Maxi oven je rerna sa 40% dodatnog prostora. Ova rerna ima najveću unutrašnju šupljinu na tržištu: 78 l u 60 cm standardnih dimenzija, +40% dodatnog prostora. Zahvaljujući svom posebnom dizajnu, veliki kapacitet ove rerne se može videti odmah spolja: poseduje novi tanki kontrolni panel sa veoma dugim vratima. Osmišljena je za sve one koji žele da povećaju svoju kreativnost i efikasnost u kuhinji.

BEURER

Ako ste do sada imali neprijatnosti na aerodromima zbog prekoračenja limita kada je težina vašeg kofera u pitanju, imamo rešenje. Mala i praktična ručna vaga komapnije Beurer za putovanja avionom, precizno meri težinu kofera i ostalog prtljaga, a po prvi put će se predstaviti posetiocima CE&HA sajma.

DAEWOO (distributer Moskomerc d.o.o.)

Daewoo Mini Wall mašina za pranje veša koja se montira na zid predstavlja 1/6 veličine bubnja obične veš mašine i ima kapacitet od 3 kilograma. Dizajnirana je da pomogne vlasnicima da oslobode podni prostor i štede električnu energiju novom tehnologijom A klase. Dostupna je u više boja tako da se lako može uklopiti u enterijer svakog doma.

SAMSUNG

Kompanija Samsung će na ovogodišnjem CE&HA sajmu predstaviti vrhunsko kućno okruženje koje uključuje potpuno funkcionalnu kuhinju, dnevni boravak, dečiju i radnu sobu koje će u potpunosti biti opremljene najnovijim Samsungovim uređajima. U fokusu će takođe biti nova serija usisivača VC3050, kao i uređaji predstavljeni na Sajmu IFA 2013 – UHD TV F9000, Note 3 i Galaxy Gear.

newsmaster