Samsung Galaxy Alpha u Vip ponudi

Beograd, 7.oktobar 2014. godine –Prvi predstavnik novog dizajnerskog pristupa Samsung Galaxy uređajima – smart telefon Alpha – stigao je u Vip ponudu. Ovaj telefon je spoj stila i najmodernije tehnologije upakovane u kompaktno telo sa metalnim okvirom, uz elegantno zaobljene ivice i poleđinu koja je meka na dodir.

Sa manje od7 mmdebljine, Samsung Galaxy Alpha jedan je od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja.Telefon ima izuzetan HD Super AMOLED displej od 4.7 inča, kao i naprednu HDR kameru za snimanje i fotografisanje. Galaxy Alpha sadrži popularne funkcijepoput Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode a povezuje se i sa najnovijim nosivim uređajima Samsung Gear Fit, Gear Live i Gear 2.

 Samsung Galaxy Alpha dostupan je u Vipu u crnoj, a uskoro i srebrnoj boji, po ceni već od 1 dinara u tarifama Smart MAX/Biz Partner Zauvek4000, kao i uz tarifu Smart 3000na 12 mesečnih rata od 2.400 dinara putem računa, bez kamate.
Privatni korisnici koji se opredele za kupovinu Samsung Galaxy Alpha uredjaja i potpišu ugovor u trajanju od 24 meseca u odabranoj Smart, Standard i Sigurica tarifi (izuzev MAX tarifa), dobiće popust od 100% na mesečnu pretplatu u trajanju od 3 meseca.

Više informacija na www.vipmobile.rs

O Vipu

U novembru 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 818 miliona evra. Na kraju juna 2014. godine, Vip je imao više od 2 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

newsmaster