Počela prijava za najveću IT konferenciju u regionu

Beograd, 17. jun 2015 – Najveća i najuticajnija godišnja konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope – Sinergija 15 – otvorila je svoja vrata za registraciju učesnika.

Predstavnici IT sektora, donosioci poslovnih odluka, IT entuzijasti i svi oni koji žele prvi da saznaju sve inovacije iz sveta informacionih tehnologija već sada mogu da se prijave i ostvare značajne pogodnosti pri uplaćivanju kotizacije u promotivnim periodima registracije. Svi oni koji žele da na vreme obezbede svoje mesto na jubilarnoj Sinergiji 15, mogu to učiniti već sada prijavom na sajtu Sinergija 15 https://www.mssinergija.net/sr/sinergija15/registracija/Pages/Formular.aspx.

Sinergija 15, pod sloganom Innovate it, biće održana od 21. do 23. oktobra 2015. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ove godine Sinergija slavi značajan jubilej – 15 godina prisustva i uspeha u promovisanju Microsoft proizvoda i rešenja, kao i u uspostavljanju konkurentnosti tržišta kroz implementaciju najnovijih tehnologija. Tokom svih 15 godina, Sinergija ispunjava cilj da promoviše najnovija tehnološka dostignuća, pruži prostor za edukaciju i omogući IT profesionalcima iz Srbije i regiona da se međusobno povežu i podstaknu praktičnu primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Tehnički dani konferencije održaće se 21. i 22. oktobra, dok će jedan dan konferencije biti posvećen biznisu i razvoju IT sektora u Srbiji sa ciljem da stvori sinergiju između IT i privrede i predstavi perspektive koje donose savremene tehnologije kada je u pitanju ekonomski rast i unapređenje pozicije domaćeg tržišta na globalnoj mapi.

Pored prilike da se upoznaju sa svim inovacijama iz IT sektora, učesnici će na Sinergiji 15 dobiti priliku da saznaju sve što im je neophodno da uz pomoć tehnologije unaprede svoje poslovanje, organizacione i tehnološke procese, optimizuju kompanijske resurse ili jednostavno unaprede svakodnevne aktivnosti u bilo kojoj oblasti. Upravo zbog toga što je namenjena narazličitijim profilima, Sinergija je tokom 15 godina od IT konferencije prerasla u događaj koji je namenjen – svima!