Kako da koristite internet na mobilnom telefonu

Telenor Logo
  1. okotobar, 2015 – Telenor je, u saradnji sa Centrom za obrazovanje i kulturu Božidar Adžija i Kulturnim centrom Čukarica, za polaznike univerziteta trećeg doba, organizovao celodnevne radionice „Kako da koristite internet na mobilnom telefonu“.

Zaposleni u Telenoru bili su u ulozi predavača i na slikovit način su objašnjavali  okupljenima koliko mogućnosti pruža mobilni internet. U opuštenoj atmosferi, polaznici univerziteta trećeg doba uspeli su da dobiju odgovore na sva pitanja koja se tiču korišćenja novih tehnologija. Koristeći praktične primere iz svakodnevnog života i sfere ličnih interesovanja, bilo da se radi o muzici, kuvanju ili druženju, naši sugrađani naučili su kako se koristi internet na mobilnim teleonima i koje su to aplikacije koje nam svima olakšavaju svakodnevni život.

Telenor želi da što većem broju stanovnika naše zemlje omogućimo da iskoriste sve prednosti interneta kako bi unapredili svoje živote.

Radionice „Kako da koristite internet na mobilnom telefonu“ samo je jedan deo aktivnosti u okviru proslave Dana korisnika, globalne inicijative Telenor grupe, kada svi zaposleni u Telenoru, umesto u kancelarijama, radni dan provode u neposrednom kontaktu i razgovoru sa korisnicima.

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora koji ima 192 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,5 milijarde evra. Sa 3,1 milion korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih, dok Pametna mreža pokriva  85 odsto stanovništva.

newsmaster