Novi AOC zakrivljeni monitor za neverovatno iskustvo igranja – AOC C3583FQ

AOC C3583FQ ima veličinu od 25 inča, brzinu osvežavanja od 160 Hz i neverovatnu zakrivljenost ekrana od 2000 mm

Beograd, 19. januar 2016. – Potpuni doživljaj gledanja događa se onda kada je korisnik u potpunosti okružen svojim virtualnim svetom. Upravo to omogućava AOC C3583FQ. Kao jedan od najboljih svetskih brendova na tržištu monitora, AOC lansira svoj novi 160 Hz zakrivljeni gejming monitor koji omogućava  korisnicima potpuno prožimajuće iskustvo pri igranju kompjuterskih igrica ili gledanju filmova. Svojim radijusom od 2000 mm monitor ima zakrivljenost više nego standardni zakrivljeni monitori čime pruža igračima izuzetno prožimajuće iskustvo.

AOC C3583FQ_3

Za ovo uzbudljivo iskustvo koje pruža novi AOC monitor zaslužna je napredna karakteristika brzine osvežavanja od 160 Hz, Adaptive-Sync tehnologija (kompatibilna s FreeSync™ tehnologijom, sa rasponom od 45 do 160 Hz) i Wide Full HD rezolucija od 2560 x 1080 piksela. Rezultat toga je besprekorno iskustvo igranja bez titranja, kašnjenja ili mutne slike. Uz to, ovaj novi monitor dolazi sa dva HDMI (MHL) priključka i dva DisplayPort ulaza, čime ispunjava vrhunske standarde povezivanja.

Više uzbuđenja za oči i uši

Monitor je opremljen sa MVA panelom koji prikazuje kontraste od 2000:1 na način da sve vrste sadržaja izgledaju dodatno poboljšani u odnosu na TN panele, zadržavajući pritom znatno brzo vreme odziva od 4 ms. Jednom kada je gejming profil boja uključen, osvetljenje i kontrast će se još više optimizovati posebno za igrače. Osim toga, veći ugao gledanja od 178 stepeni bez sumnje će zadovoljiti ne samo spomenute korisnike, već i goste na LAN partijima i ostalim offline eventima. Novi AOC monitor dolazi i sa ugrađenim snažnim stereo zvučnicima i audio priključcima.

Novi AOC monitor biće dostupan od februara ove godine kod distributera AOC monitora po ceni od:

  • C3583FQ – 799 EUR

Više detalja o novom AOC C3583FQ zakrivljenom gejming monitoru potražite na http://aoc-europe.com/en/products/c3583fq%252Fbs

O AOC-u:

AOC je jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve više i više potrošača, distribucijskih partnera i čelnika komanija ima poverenje u AOC. AOC monitori se prilagođavaju svakom korisniku, bilo da se radi o poslovnom, privatnom ili gejming sadržaju. AOC je podružnica TPV Technology Limited, najvećeg svetskog proizvođača LCD monitora Za više informacija o kompaniji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu  www.aoc-europe.com