Izvanredna slika na elegantnom dizajnu: AOC predstavlja dva nova premium 4K UHD monitora

 Beograd, 17. avgust 2016. – Jedan od vodećih brendova na tržištu monitora, AOC lansira nova dva premium 4K UHD monitora u svoju nagrađivanu seriju 77. 27-inčni (68.6 cm) AOC U2777PQU i 32.5-inčni (81.2 cm) AOC U3277PWQU mogu se pohvaliti ultra oštrom rezolucijom koja je četiri puta veća od standardne Full HD pružajući tako izvanrednu sliku. Zahvaljujući velikoj gustoći piksela, korisnike će sigurno radovati prostranost radne površine na ekranu koja omogućava veću produktivnost. Kao dodatak ovom izvanrednom kvalitetu slike, brojne ergonomske opcije i AOC Flicker-Free tehnologija čine ove elegantne monitore idealnim za sve korisnike koji traže precizne i detaljne slike kao i udobne postavke monitora za očuvanje zdravlja.

AOC U2777PQU


4K UHD rezolucija na 27-inčnom monitoru:  AOC U2777PQU

Detaljne, precizne i živopisne slike

Novi AOC U2777PQU (27-inčni) i AOC U3277PWQU (31.5-inčni) opremljeni su sa visoko kvalitetnim IPS i AMVA panelima, oba imaju 4K UHD rezoluciju (3840 x 2160 piskela) i dolaze u 16:9 formatu. Monitori prikazuju živopisne slike sa više od milijardu boja (Real 8-bit + FCR) i 100 postotnom sRGB skalom boja. AMVA panel 31.5-inčnog AOC monitora nudi još širi spektar boja od 95% NTSC za još bolje rezultate. Uz to, njihova visoka rezolucija pruža veću radnu površinu na ekranu. Tako grafički dizajneri i fotografi mogu iskusiti četiri puta detaljniju digitalnu sliku bez potrebe za dodatnim zumiranjem što čini profesionalno uređivanje slika prijatnijim i preciznijim. Veliki ekran koji je dodatno naglašen na AOC U2777PQU monitoru pogoduje korisnicima koji rade sa velikim tabelama podataka ili višestrukim aplikacijama, dok široki uglovi gledanja omogućavaju dobru ujednačenost boja iz skoro svakog ugla.

Svaki model dolazi i sa brzinom osvežavanja od 60 Hz i kratkim vremenom odziva, što ih osim za profesionalne korisnike i kancelarije, čini idealnim i za prave gejmere.


Široki ekran, izvandredne boje: AOC U3277PWQU

Udobno i produktivno radno iskustvo

Novi monitori AOC-ove serije 77  opremljeni su raznim ergonomskim karakteristikama koje pružaju korisnicima najudobnije radno iskustvo. Svaki model ima mogućnost podešavanja visine kao i okretanja i naginjanja kako bi se mogli postaviti tako da odgovaraju svakom pojednicu i poboljšaju udobnost rada tokom dužih radnih sati. Ugrađena AOC Flicker-Free tehnologija reguliše osvetljenje ekrana kako bi redukovala titranje i na taj način smanjila umor i neudobnost za oči.

Oba monitora imaju široki spektar ulaza kako bi se korisnici mogli povezati sa više različitih uređaja. Osim DisplayPort, HDMI 2.0, DVI i VGA ulaza, svaki model ima i najnoviji USB 3.0 priključak koji omogućava najbrži prenos podataka i punjenje mobilnih uređaja. Za još veću produktivnost, AOC U3277PWQU ima ugrađene i PiP (Picture-in-Picture) i PbP (Picture-by-Picture) funkcije, omogućavajući tako korisnicima da prikažu sadržaj iz dva različita izvora istovremeno. 4K UHD rezolucija čini slike sa oba izvora jednako detaljne i živopisne, čineći tako multitasking jednostavnijim nego ikad pre.

Najnoviji AOC modeli monitora biće dostupni u septembru ove godine po maloprodajnoj ceni od:

AOC U2777PQU: 79900,00 dinara (bez PDV-a)

AOC U3277PWQU: 85900,00 dinara (bez PDV-a)

O AOC-u:

AOC je jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve više i više potrošača,  distribucijskih partnera i čelnika kompanija ima poverenje u AOC. AOC monitori se prilagođavaju svakom korisniku, bilo da se radi o poslovnom, privatnom ili gejming sadržaju. AOC je podružnica TPV Technology Limited, najvećeg svetskog proizvođača LCD monitora Za više informacija o kompaniji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu  www.aoc-europe.com

Izvor: VIDAMEDIA

 

 

newsmaster