Sinergija 20 – digitalna proslava jubileja

Sinergija 20

 

Sinergija 20 će se održati 25. i 26. novembra, u digitalnom formatu, pod sloganom Sinergija. Digitalno. Oduvek.

Registrujte se na web strani konferencije i obezbedite svoju besplatnu ulaznicu za digitalnu Sinergiju 20.

Uvodna predavanja, panel diskusije, studije slučaja i tehnička predavanja, ponovo će činiti osnovne segmente Sinergije. U toku izuzetno kvalitetnih tehničkih predavanja, sa mnogo novih predavača iz različitih zemalja, biće predstavljene sve novosti koje su se desile od prethodne godine, uz priliku učesnicima da se online uključe u interaktivne segmente predavanja. Sinergija 20 će u svom EDU Segmentu prikazati trendove hibridnog modela učenja, koji pruža mogućnost da se najbolje prakse iz školskog okruženja unaprede prednostima učenja na daljinu, uz puno digitalno angažovanje svih učesnika.

U nizu izuzetnih govornika, ekonomista prof. dr Dragan Lončar odgovara na pitanja: Šta nas je snašlo u ekonomiji i zašto je nova normalnost prilika za pametne i prilagodljive? Koji biznisi pokazuju žilavost, a koji ranjivost i zbog čega? Šta su evergreen veštine i poslovi, šta postaje sve manje važno, a koje nove veštine i poslovi imaju budućnost?

Posebnu pažnju skrećemo na neke od vrhunskih stručnjaka iz kompanije Microsoft koji će govoriti na konferenciji: Romeo Pruno, Microsoft Digital Advisor & WorldWide Manufacturing Community Leader, podeliće svoja iskustva u stvaranju vrednosti u poslovanju korisnika uz pomoć novih tehnologija, dok će Anthony Salcito, Microsoft EDU Vice President Global, pažnju posvetiti globalnim veštinama neophodnim za nove poslove i zahteve promenjene ekonomije.

Kakvi su temelji digitalne Srbije i šta je to “Pametna Srbija” – saznajte sa samog izvora od prof. dr Mihaila Jovanovića i Dragane Bećić iz Kancelarije za IT i eUpravu.

Saznajte i kako se stvaraju “čuda iz Srbije” od Bojana Lekovića, osnivača portala “KupujemProdajem” i autora knjige “Medvedi na putu”.

I to nije sve – očekujte nove informacije o vrhunskim temama i predavačima na Sinergiji 20, a sve novosti možete pratiti na www.sinergija.live, kao i zvaničnim stranama Sinergije na društvenim mrežama.

Registracija na web strani konferencije zahteva nekoliko jednostavnih koraka. Potrebno je da na linku https://sinergija.live/Account/Login napravite svoj nalog, a zatim ispratite uputstva koja će Vam stići na email adresu koju ste koristili pri kreiranju naloga.

Sinergija 20 / Nevembar 2020
Učesnici će moći da prate događaj online, preko Microsoft Teams Live Event platforme, a svi registrovani posetioci će blagovremeno biti obavešteni o tehničkim detaljima praćenja konferencije

 

newsmaster