Novogodišnje poruke u Vip mreži

Deo prihoda od novogodišnjih i božićnih SMS poruka namenjen je za akciju otkrivanja i kontrole astme kod dece širom Srbije.

Beograd, 2. januar 2013. – Ukupno 51.061.161 SMS i MMS poruka razmenjeno je kroz mrežu najmlađeg operatera u Srbiji poslednjeg dana decembra 2011. godine i prvog dana januara.

U novogodišnjoj noći, od 20 časova 31. decembra do 8 časova ujutru 1. januara razmenjeno je 14.139.756 SMS i MMS poruka. Samo u periodu najintenzivnijeg saobraćaja, od ponoći do dva sata ujutru, kroz Vip mrežu prošlo je 5.831.771 poruka.

Operater se dobro pripremio za znatno pojačan saobraćaj pa su čestitke i lepe želje korisnika isporučene na vreme kome god da su bile namenjene.

Vip će novac namenjen kupovini novogodišnjih poklona za svoje poslovne partnere i zaposlene, kao i deo prihoda od SMS poruka koje korisnici šalju tokom novogodišnje noći i božićnih praznika donirati Društvu za prava dece sa astmom „Dašak“. Sredstva u iznosu od 2 miliona dinara namenjena su kupovini najmodernijeg spirometra, aparata za proveru plućne funkcije, kao i za rano dijagnostikovanje astme kod dece u više gradova Srbije.

Dodatno:

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 730.8 miliona evra. Na kraju septembra 2012. godine, Vip je imao više od 1.8 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

newsmaster