Umetnički spoj dizajna i performansi

Elegantan, tanak dizajn i stilizovano aluminijumsko postolje Philips Brilliance monitora, u otmenoj beloj boji, ostaviće bez daha sve poklonike sofisticiranih monitora

Beograd – Philips je lansirao novi Philips Brilliance 248c3lhsw model monitora koji se svojim idelanim spojem elegancije dizajna i vrhunskih performansi uklapa u svaki enterijer i životni stil. Philips Brilliance 248c3lhsw se ističe tankim okvirom i stabilnim, uglađenim, aluminijumskim postoljem, u neobičnoj beloj boji.

Idealnom spoju doprinose napredne tehnologije visokog učinka, što ovaj monitor izdvaja od ostalih na tržištu. Jedna od njih je LED tehnologija koja pruža mogućnost podešavanja intenziteta svetlosti i ne sadrži živu, što doprinosi ekološki prihvatljivom recikliranju.
Philips Brilliance 248c3lhsw

Philips Brilliance 248c3lhsw se ističe sofisticiranim SmartKolor i SmartTxt tehnologijama koje pojačavaju intenzitet boja i oštrinu teksta čime pružaju neponovljivo iskustvo gledanja fotografija, videa ili čitanja tekstualnih aplikacija poput PDF dokumenata. Uključuje i SmartContrast tehnologiju koja povećava dinamički kontrast s izvrsnim tumačenjem tamnih nijansi boja, ostvarujući bistru i živu sliku.

U Philipsu su ponosni na svoju ekskluzivnu, vodeću SmartImage tehnologiju koja analizira sadržaj na ekranu i pruža optimalan prikaz dopuštajući izbor različitih načina izvođenja kao što su Office, Photo, Movie, Game, Economy i slično, kako bi prilagodila aplikaciju za upotrebu. U zavisnosti od izbora, SmartImage dinamički prilagođava kontrast, boju i oštrinu odabrane aplikacije.

Ukoliko je uključena i SmartResponse tehnologija, automatski će biti prilagođeno vreme odziva na odabrane aplikacijske zahteve, što je idealno za igrice i filmove koji zahtevaju brži odziv kako bi proizveli sliku bez podrhtavanja ili kašnjenja.

Uz sve navedeno, monitor sadrži i HDMI uređaj koji prihvata sve HDMI ulaze, a video visokog digitalnog kvaliteta i zvučni signali prenose se putem jednog kabla.

Philips Brilliance monitor se može se kupiti u svim bolje opremljenim radnjama sa tehničkim uređajima, po okvirnoj ceni od 20.990,00 rsd.

newsmaster