Milioniti korisnik aplikacije Logitech Vid

Beograd, 01. septembar 2009 — Kompanija Logitech, samo tri meseca nakon lansiranja besplatnog, brzog i jednostavnog softvera za video poziv, Logitech Vid, objavila je registraciju milionitog korisničkog naloga. Vid znatno olakšava video poziv, uz jednostavno podešavanje i intuitivan interfejs. Moguće ga je podesiti u duplo manje koraka nego ostale vodeće programe za instant poruke. 
Logitech Vid je poslednja u seriji inovacija za video poziv koja nastavlja da pomaže ljudima u video komunikaciji, što je jedan od ciljeva kompanije. Poslednje godine donele su inovacije snimanja videa visoke rezolucije kao što je format 720p HD uz pomoć Logitech Webcam C600 preko Logitech Webcam Pro 9000 do Logitech Webcam C905 koji takođe poseduju Karl Zeis optiku i autofokus.

“Milioniti registrovani korisnički nalog je ogroman uspeh koji jasno stavlja do znanja koliko je jednostavan video poziv privlačan” rekao je Skot Lomond, potpredsednik servisa za video konferencije kompanije Logitech. “Mnogi od ljudi širom sveta koji danas koriste Vid bili su nezadovoljni različitim komplikovanim softvera za video poziv. Onda su upoznali Logitech Vid i počeli da uživaju u svojim video pozivima”.

Vid koristi Logitech SightSpeed mrežu i pouzdan je izbor za visokokvalitetni video poziv. Kompatibilan je sa PC i Mac® računarima, kao i sa samostalnim i ugrađenim kamerama. Vid je dostupan na adresi www.logitech.com/Vid

|Search:Find More About Milioniti korisnik aplikacije Logitech Vid|

newsmaster