Počelo predlaganje kandidata za Top 50 izbor najboljih online stvari u 2020

PCPress_top50_2020

Beograd, 16.12.2020. – Tradicionalna akcija PC Press-a, Top 50, izbor najboljih online ostvarenja u 2020. godini, otvorena je za predloge. Već 24. put pretražujemo domaći Internet tragajući za najboljim sajtovima, nastupima na društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama. Da ne bismo propustili neke važne i hvale vredne online nastupe, pozivamo sve zainteresovane da nominuju kandidate koje smatraju vrednim priznanja Top 50 za 2020. godinu na  ovom linku.

Pravila za nominaciju su sledeća:

  • Sajt/nalog na društvenoj mreži/aplikacija mora biti na srpskom jeziku, na jednom od dva pisma. Nastupi mogu biti i višejezični, s tim da jedan od jezika mora biti srpski.

  • Sajt/nalog na društvenoj mreži/aplikacija je morao da postoji tokom čitave 2020. godine.

  • U obzir nećemo uzimati sadržaje koji su pokrenuti posle 1. februara 2020.

  • Sajt/nastup na društvenoj mreži/aplikacija ne sme biti uvredljive sadržine.

  • Rok za nominacije je petak 8. januar 2021. godine u 23:59.

Na osnovu svih predloga koji budu pristigli i predloga stručnog žirija, napravićemo uži izbor. O pobednicima će odlučivati redakcijski žiri proširen članovima žirija po pozivu, uglednim pratiocima i poznavaocima domaćeg parčeta digitalnog univerzuma. Tradicionalno, biće dodeljena i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci pcpress.rs/ sajta sredinom januara 2021.

Izvor: PCPress