Samsung Jet na tržištima širom sveta

Samsung Jet na tržištima širom sveta

Do kraja jula, Samsung Jet biće dostupan na više od 70 različitih tržišta

Seul, Koreja, 7. jul, 2009 – Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd., vodeći proizvođač mobilnih telefona, objavila je danas da je Jet, mobilni telefon pametniji od smart telefona, postigao najveću tržišnu ekspanziju u istoriji Samsungovih mobilnih telefona.

Nakon veličanstvene svetske promocije Samsung Jet telefona u Londonu, Dubaiju i Singapuru, 15. juna, Samsung Jet postaće dostupan na više od 70 tržišta, uključujući i tržište Srbije, do kraja jula. Inače, Samsung Jet oborio je i rekord u pred-narudžbama jer je postojala potražnja za više od 2 miliona jedinica pre nego što je zvanično ušao u prodaju.

Samsung Jet proizvodi se u centrali kompanije u Gumi, u Koreji. Trenutno, čitav proizvodni pogon kompanije Samsung u Gumi pravi isključivo Samsung JET telefone kako bi se izašlo u susret potražnji širom sveta.

“Veoma sam zadovoljan što je Samsung Jet opravdao očekivanja i što je odlično prihvaćen na tržištu. Zahvaljujući ovako velikoj potražnji i zahtevima kako operatera tako i krajnjih korisnika, Samsung Jet postaće još jedan telefon za primer u Samsungovoj istoriji” kazao je JK Shin, čelnik Odeljenja mobilnih komunikacija u Samsung Electronics-u.

O Kompaniji Samsung Electronics

Samsung Electronics Co. , Ltd. Je globalni lider u poluprovodnicima, telekomunikacijama, digitalnim medijima i tehnologijama digitalne konvergencije sa 96 milijardi Američkih dolara konsolidovanih prihoda u 2008. godini.  Zapošljavajući 164.600 ljudi u 179 kancelarija u 61 zemlji, kompanija se sastoji od dve poslovne jedinice: odeljenje za Digitalne Medije i Komunikacije i odeljenje Device solutions.Prepoznat kao jedan od najbrže rastućih globalnih brendova, Samsung Electronics je vodeći proizvođač digitalnih televizora, memorijskih čipova, mobilnih telefona i TFT-LCD ekrana. Za više informacija, molimo Vas posetite www.samsung.com.