Ekonomični Canonovi štampači serije i-SENSYS

Kompanija Canon predstavila je šest novih modela laserskih štampača, formata A4, iz serije i-SENSYS, među kojima su četiri kolor i jedan crno-beli multifunkcijski uređaj, kao i jedan kolor štampač.

Četiri kolorna laserska multifunkcijska štampača imaju mogućnost umrežavanja: osnovni modeli i-SENSYS MF8030Cn i i-SENSYS MF8050Cn, kao i modeli srednjeg nivoa i-SENSYS MF8330Cdn i i-SENSYS MF8350Cdn – štampaju visokokvalitetne otiske, skeniraju, kopiraju i šalju faksove u boji.

Model i-SENSYS MF6680dn je robustan crno-beli multifunkcijski uređaj, brzine 30 stranica u minuti pri štampanju i kopiranju, a veliki kapacitet papira čini ovaj model pogodnim za velike obime štampanja i kopiranja. Model i-SENSYS LBP7750Cdn je kolor laserski štampač za intenzivna radna opterećenja visokokvalitetne crno-bele i kolor štampe brzine od 30 stranica u minuti. Specifikacije pokazuju sa du ovi uređaji namenjeni zauzetim radnim grupama u velikim kompanijama ili u malim i srednjim preduzećima.

Modeli i-SENSYS MF8030Cn, MF8050Cn, MF8330Cdn i MF8350Cdn imaju Canonovu multifunkcijsku tehnologiju namenjenu malim preduzećima i radnim grupama. Sva četiri modela koja imaju mogućnost umrežavanja nude lasersko štampanje, skeniranje i kopiranje u boji, dok se modelima i-SENSYS MF8050Cn i i-SENSYS MF8350Cdn može dodati i faks funkcionalnost.

Seriju i-SENSYS MF8000 karakterišu izuzetno kvalitetne kopije, mala potrošnja energije i jednostavna upotreba, i to sve u kompaktnom, kvalitetnom uređaju stilizovanog minimalističkog dizajna. Brzine od 8 stranica u minuta za kolor otiske i 12 strana u minuti za crno-bele otiske čine uređaje iz ove serije savršenim za male kancelarije. Upotreba je jednostavna zahvaljujući LCD ekranu sa pet linija i intuitivnim menijem i mogućnosti skeniranja preko mreže ili na USB memoriji.

Vodeći model Canon i-SENSYS monohromatske serije, multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF6680dn nudi radnim grupama korporacija, malih i srednjih preduzeća značajno veće brzine do čak 30 strana u minuti. Novi motor za crno-belu štampu kapaciteta 30ppm, u kombinaciji sa tehnologijom brzog prvog otiska daje ovom modelu izuzetnu brzinu štampe i kopiranja, jedno od najkraćih vremena prvog otiska u svojoj klasi – čak osam sekundi ili manje.

Model i-SENSYS MF6680dn ima sertifikate „Energy Star“ i „Blue Angel“ za malu potrošnju energije od samo 3 vata u režimu mirovanja, što ga čini jednim od energetski najefikasnijih modela u svojoj klasi. Ostale standardne karakteristike obuhvataju automatsko dvostrano štampanje i dupleks mehanizam za automatsko povlačenje papira (DADF) koji omogućava automatsko obostrano kopiranje. Robustan dizajn, standardna kaseta za papir kapaciteta do 500 listova i ukupni kapacitet od maksimum 1050 listova, čine i-SENSYS MF6680dn savršenim za velike obime štampe.

newsmaster