Aplikacija Kindle for PC spremna za preuzimanje

Amazon je u utorak objavio besplatnu aplikaciju Kindle for PC koja omogućava da se Kindle knjige čitaju na personalnom računaru.

Objavljeno saopštenje jasno ilustruje postepeno prebacivanje Kindle sadržaja na veći broj različitih uređaja jer će u 2010. ključni adut u osvajanju tržišta e-knjiga biti mogućnost da se one mogu čitati na više uređaja. Kindle koji je manje otvoren od konkurentskih proizvoda kao što su Sonyjev Reader i Nook kompanije Barnes & Noble, mogao bi da se nađe u podređenom položaju, jer čitava industrija gravitira ka otvorenim standardima kao što je ePub.

Američka prodavnica Kindle Store trenutno nudi preko 360.000 knjiga, uključujući nova izdanja i 101 od 112 naslova sa liste bestselera časopisa New York Times, koje u proseku koštaju 10 dolara ili manje. Kindle knjige se sada mogu čitati na uređajima kao što su Kindle, Kindle DX, iPhone, iPod Touch i PC.

Kindle for PC za Windows 7, Vistu i XP se besplatno preuzima odavde http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=kcp_pc_mkt_lnd?docId=1000426311

|Search:Find More About Aplikacija Kindle for PC spremna za preuzimanje|

[ad#ad-post1]