HTC PREDSTAVLJA NOVU GLOBALNU BREND PLATFORMU

HTC LogoTajpej, Tajvan – 12. Avgust 2013 – HTC, globalni lider u pogledu inovacija i dizajna u oblasti mobilnih komunikacija, danas je predstavio svoju najmoćniju marketinšku kampanju do sada. Nova brend platforma “Change” je dugoročna strategija koja slavi HTC uticaj na mobilnu industriju tokom prethodnih 17 godina. Uvodeći potpuno inovativan pristup koji će transformisati industriju, kampanja predstavlja najveće do sada ulaganje kompanije HTC u marketing i obraća se korisnicima kroz širok spektar tradicionalnih i digitalnih medija.

Pokrećući globalnu platformu, nova above-the-line kampanja će biti pokrenuta od avgusta 2013. godine. Predstavljajući čuvenog glumca i režisera Roberta Dauni Džuniora (Robert Downey Jr.) prva reklama će biti puštena na YouTube kanalu 15. avgusta, a nju će zatim pratiti serija bioskopskih i TV ostvarenja.

“Inovativnost, autentičnost i smelost su postavili HTC na mesto pokretača promena u mobilnoj industriji. Naša originalna i razigrana platforma pod nazivom Change je potpuno jedinstvena i povezuje naš brend sa istim kvalitetima po kojima su naši telefoni već poznati. Ovom kampanjom potvrđujemo da je uloga HTC-a na mobilnom tržištu da definiše promene i da predvodi industriju u razvoju najnovijih i najinovativnijih tehnologija”, istakao je Ben Ho, HTC marketing direktor.

Lice za promene

Jedno od najpopularnijih lica sa velikih ekrana, Robert Dauni Džunior (Robert Downey Jr.) je potpisao dvogodišnji ugovor sa HTC korporacijom. Pored uloge u reklami, on je dodao i svoj lični pečat kampanji blisko sarađivajući sa HTC-ovom globalnom agencijom 171 Worldwide (WWP Group) kako bi oblikovali kreativni pravac nudeći različita tumačenja HTC akronima.

Slaveći promene

Brend platforma će imati tri faze koje će početi sa inicijalnom oglasnom kampanjom koja naglašava šta HTC znači ljudima. Druga faza predstavlja kako su neke HTC inovacije kao što su BlinkFeed, Video Highlights i BoomSound promenile mobilnu industriju, dok će naredna faza biti fokusirana na to kako HTC proizvodi podstiču pojedince da unose promene u svoje živote

Word randomiser aplikacija koja se na nalazi na HTC.com sajtu i koja je promovisana putem društvenih medija Facebook, Google+ i Twitter kreirana je sa ciljem da omogući ljudima da identifikuju najneobičnije interpretacije HTC-a.

 

HTC

Osnovana 1997. HTC korporacija (HTC) je kreirala mnoge nagrađivane mobilne uređaje i inovacije. Postavljajući korisnike u centar svega što rade, HTC pomera granice u dizajnu i tehnologiji kreirajući inovativno i lično iskustvo za korisnike širom sveta. HTC portfolio čine pametni telefoni i tablet uređaji sa HTC Sense® korisničkim interfejsom. HTC se kotira na Tajvanskoj berzi. Za više informacija posetite www.htc.com

 

# # #

newsmaster