Debi Canon dokument skener za Apple Mac tržište

  • Canon skeneri imageFORMULA DR-2010M i DR-2510M označavaju uvođenje prvih poslovnih Canon uređaja za skeniranje koji su kompatibilni sa Mac računarima
  • Najnoviji Canon dokument skeneri namenjeni su sve brojnijim korisnicima Mac računara u kretivnim industrijama i poslovnom tržištu uopšte

Beograd, 24. novembar 2009. – Kompanija Canon, svetski lider u rešenjima digitalnih slika, lansirala je svoje prve poslovne dokument skenere Canon imageFORMULA DR-2010M i DR-2510M, kompatibilne sa „Apple Macintosh“ tehnologijom namenjene kreativnim industrijama i uopšte poslovnom tržištu.

Canon korisnici koji koriste Mac računare sada mogu imati koristi od iste profesionalne tehnologije skeniranja koja je dostupna za Windows uređaje. Skeneri DR-2010M i DR-2510M imaju isti kompaktan dizajn, jednostavnost upotrebe i pouzdane karakteristike skeniranja kao i popularni modeli Canon skenera DR-2010C i DR-2510C za Windows.

Šon Sjumacu, direktor evropskog sektora za rešenja za skeniranje u kompaniji Canon Europe, rekao je: „Canon kontinualno radi na razvoju svog portfolija skenera kroz inovativne karakteristike i tehnologije. Znamo da su Windows uređaji DR-2010C i DR-2510C popularni zbog svog dizajna i funkcionalnosti i verujemo da će uspeti u Mac okruženju.“

„Gartner je skoro predvideo da će kompanija Apple udvostručiti svoj udeo na tržištu kompjutera u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi između 2008. i 2011. godine*. Kako se Mac tehnologija sve više koristi u segmentima opšteg poslovanja, dalje od svog tradicionalnog doma u grafičkom dizajnu, arhitekturi i medijima, to će postati ključna oblast rasta za Canon u narednim godinama. Skeneri DR-2010M i DR-2510M označavaju naš prvi korak u Mac poslovno okruženje i nastavićemo da razvijamo kompatibilne proizvode u budućnosti kako potražnja bude dalje rasla.“

Modeli DR-2010M i DR-2510M su dokument skeneri velike brzine koji skeniraju u boji brzinom od 20 odnosno 25 stranica u minuti, respektivno. Korisnici sa tržišta malih i kućnih kancelarija će doživeti model DR-2010M kao prikladan za jednostavno ad hok skeniranje, dok je model DR-2510M pogodan za kancelarije i za robusnije, specifične zadatke skeniranja.

Oba ova skenera imaju kompaktan dizajn i razlikuju se od Windows modela samo elegantnim crnim dizajnom i integrisanim softverom. Paket uključuje i novi Canon softver „CaptureOnTouch“ napravljen za brzo i jednostavno skeniranje. „Presto! PageManager“ je koristan alat za upravljanje fajlovima a „Presto! BizCard“ kovertuje i upravlja poslovnim kontakt detaljima.

Modeli DR-2010M i DR-2510M opremljeni su ISIS i TWAIN drajverima za Windows i Windows verzijom softvera „CaptureOnTouch“ tako da se jednostavno mogu koristiti sa Windows operativnim sistemima, što doprinosi raznovrsnosti ovih modela.

Canon skeneri imageFORMULA DR-2010M i DR-2510M dostupni su širom Evrope od 1. septembra 2009. godine.

Napomena za urednike

* Ključna predviđanja za IT organizacije i korisnike u 2008. godini i dalje, Gartner, januar 2008.

O kompaniji Canon Europe

Canon Europe je evropska ispostava kompanije Canon Inc. sa  sedištem u Japanu, vodećeg svetskog inovatora i dobavljača informacionih tehnologija, tehnologija digitalnih slika kao i rešenja namenjenih pojedincima i kompanijama.

Glavni poslovni fokus kompanije Canon Europe su dva precizno definisana tržišta: poslovna rešenja (razvoj IT proizvoda, rešenja i usluga za poslovnu i profesionalnu štampu) i potrošačka rešenja za obradu slike (foto, video, štampači, skeneri, faks mašine i multifunkcijski uređaji).

Canon Europe nudi i industrijske proizvode, uključujući emisionu (broadcast) optiku, poluprovodnike i medicinsku opremu.

Canon Europe zapošljava više od 11.000 ljudi širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike (EMEA region).

Detaljnija obaveštenja o kompaniji Canon Europe dostupne su na adresi www.canon-europe.com

O kompaniji Canon Adria d.o.o.

Canon Adria d.o.o. je kompanija sa sedištem u Ljubljani, u vlasništvu kompanije Canon CEE (Canon Central and East Europe). Osnovna delatnost kompanije Canon Adria jeste davanje tehničke podrške i trgovina na celokupnom području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Detaljnija obaveštenja o kompaniji Canon Adria dostupne su na adresi: www.canon.rs

|Search:Find More About Debi Canon dokument skener za Apple Mac tržište|

[ad#ad-post1]

newsmaster