VIŠE GIGABAJTA I BESPLATNE SMS PORUKE UZ TELENOR INTERNET PAKET „ISTA CENA“

U maju još  više surfovanja sa Kasperski zaštitom uz cenu modema od 1 dinar

3. maj 2010 – Dodatni gigabajt i hiljadu SMS poruka mesečno u narednih šest meseci, Internet modem za jedan dinar, isti iznos računa svakog meseca uz potpunu kontrolu troškova, očekuju u maju sve nove postpejd korisnike Internet paketa „Ista cena“.

Tokom promotivnog perioda korisnici, pored standardnih pet gigabajta, dobijaju i dodatni gigabajt i 1000 SMS poruka mesečno u narednih šest meseci.

Cena paketa „Ista cena“ iznosi 1480 dinara sa uračunatim porezima. Korisnik potpisuje šestomesečni ugovor, a Telenor garancija kvaliteta mu omogućava da u roku od tri dana vrati i raskine ugovor bez ikakvih obaveza.

Ukoliko korisnik uspe da potroši sav Internet saobraćaj, može jednostavno da dopuni svoj račun Telenor pripejd dopunama, koje su dostupne na kioscima, u Telenor prodavnicama ili naručivanjem Internet tarifnog dodatka slanjem besplatne SMS poruke.

Telenor Internet postpejd paket „Ista cena“ sadrži i godinu dana besplatnog korišćenja zaštitnog softvera Kaspersky Internet Security, koji obuhvata: antivirus, antispam, firewall, veb zaštitu, antimalware, proaktivnu zaštitu, kontrolu aplikacija kao i vrlo korisnu opciju za zaštitu dece na Internetu (parental control).

Korisnicima Telenor Interneta omogućeno je jednostavno korišćenje i brzina protoka u više od 250 gradova i manjih mesta u Srbiji.

Više informacija na: www.telenor.rs

Telenor je šesti po veličini mobilni operator na svetu sa 174 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,832 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa i inicijativa. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se u Srbiji i kroz rad Telenor fondacije, ulaže u kulturu i umetnost, obrazovanje mladih i pruža podršku društvenougroženim grupama.

newsmaster