Boja košta manje sa novim Epson® all-in-one business inkjet štampačem

24 Jun 2010 – Epson je predstavio Epson Stylus Office BX525WD all-in-one inkjet namenjen manjim kompanijama, koji će biti dostupan od avgusta 2010. Nudeći veoma brzu dvostranu štampu sa skeniranjem i kopiranjem dokazuje da postoji rešenje visokih perfomansi sa cenom stranice u boji nižom do 50% od laser konkurencije.*

BX525WD poseduje na prednjoj strani ladicu za papir kako bi se olakšalo korišćenje i LCD ekran od 6,3 cm za laku upotrebu i navigaciju kroz meni. Uređaj može da štampa sa memorijskih kartica, a takođe i sa više računara putem žičane ili bežične mreže pošto štampač poseduje mrežnu podršku. PageManager 9 softver za lakši menadžment dokumenata i editovanje skeniranih materijala je takođe uključen u paket.

Štaviše, BX525WD je sposoban za štampu na širokom broju medija čineći tako ovaj model veoma korisnim za razne primene. Uz korišćenje Epson DURABrite Ultra mastila štampač isporučuje otiske koji se jako brzo suše, otporni su na vodu, markere za obeležavanje teksta, mrljanje i izbleđivanje. Korisnici mogu uštedeti novac sa individualnim ketridžima i XL ketridžima za štampu u velikom broju po maloj ceni.

Zahvaljujući energetskoj efikasnosti BX525WD modela, sertifikovanog od strane ENERGY STAR® asocijacije računi za struju i uticaj na životnu sredinu su minimalni.

Mo Musa, produkt menadžer za inkjet štampače namenjene malim kompanijama je izjavio: “Sa cenom po strani koja je niža nego kod većine kolor laserskih štampača BX525WD je idealan izbor za mikro kompanije koje žele brz i pouzdan štampač sa niskom cenom eksploatacije. Može štampati na velikom broju medija što je veoma korisno kompanijama koje žele da naprave svoj marketing materijal.”

Ključne karakteristike:
– Brzo štampanje, kopiranje i skeniranje.
– Štampajte dokumenta poslovnog kvaliteta brzinom od 15 mono ili 7,1 kolor stranica po minuti (bazirano na ISO/IEC 24734 standardu).**
– Spreman za umrežavanje – štampajte i skenirajte preko žične ili bežične mreže.
– Uštedite papir i kreirajte dvostrana dokumenta koja izgledaju profesionalno.

– Izbor ketridža za sve vaše potrebe, uključujući XL ketridže za štampu visokog oblika i niske cene.
– Poseduje na prednjoj strani ladicu za papir za lakše upotrebe.
– Štampa sa memorijskih kartica.
– Uštedite sa individualnim ketridžima, zamenite samo one koje ste iskoristili.
– Epson DURABrite™ Ultra mastilo isporučuje otiske koji se brzo suše, otporni su na vodu, markere za označavanje teksta, mrljanje i izbeljivanje.

– Upotrebljiviji od lasera – štampajte na velikom broju različitih medija.
– Krećite se kroz meni štampača na LCD ekranu u boji od 6,3 cm.
– Epsonove boje koštaju manje – do 50% manje od laser konkurencije.*
– Delite lako dokumenta i editujte tekst sa Presto! PageManager 9 softverom.
– Energetski efikasan, ENERGY STAR® sertifikovan all-in-one štampač doprinosi smanjenju vašeg električnog računa i očuvanju životne sredine.
*Upoređujući sa laserskim štampačima sa cenom ispod €299 (sa porezom) u EMEA regionu. Cena po stranici je izračunata koristeći cene i procenjene količine štampe koje je objavio proizvođač od januara 2010. godine. Epson cena po stranici je bazirana na ISO standardu i procenjenoj količini štampe sa upotrebom ketridža najvišeg kapaciteta.
**Utvrđeno po standardima ISO/IEC 24734 koji prikazuju ESAT prosek iz Office Category testa za podrazumevani simplex.


O Epson kompaniji

Kompanija Epson je globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, posvećena proširivanju vizije korisnicima širom sveta kroz kompaktne, energetski efikasne i precizne tehnologije, sa paletom proizvoda od štampača i 3LCD projektora za poslovnu i kućnu upotrebu do elektronskih i uređaja sa kristalnim oscilatorima. Epson Grupu, na čelu sa Seiko Epson Korporacijom baziranom u Japanu, čini više od 70.000 zaposlenih u 106 kompanija širom sveta. Epson želi da proširi očekivanja i vizije svojih korisnika sa proizvodima i uslugama koji omogućavaju kreiranje vedrijeg i bogatijeg životnog stila.

http://global.epson.com

O Epson Europe kompaniji

Kompanija Epson Europe B.V., bazirana u Amsterdamu je regionalna centrala kompanije za Evropu, Bliski Istok, Rusiju i Afriku. Sa 2.400 zaposlenih kompanija Epson Europe je ostvarila u fiskalnoj 2009. godini prihode od 1.875 miliona evra.

http://www.epson-europe.com/

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/

newsmaster