Logitech – Nova serija za gejmere

Beograd, 05. avgust 2010. godine — Kompanija Logitech predstavila je tri nova igračka uređaja G-serije proizvoda, slušalice Logitech Wireless Gaming Headset G930, miš Logitech Wireless Gaming Mouse G700 i tastaturu Logitech Gaming Keyboard G510. Najnoviji periferni uređaji za igru nagrađivane G-serije kompanije Logitech izrađeni su da bi igračima obezbedili maksimalan učinak, bez tehničkih ograničenja i pružili najbolji osećaj tokom igranja omiljenih igara.

“Nova G-serija proizvoda svakom igraču daje prednost tokom igranja,” rekao je Elliott Chin, senior marketinga menadžer za gejming proizvode kompanije Logitech. “Novi komplet slušalica sa mikrofonom koji omogućava 7.1 surround zvuk, miš sa 13 kontrola i nova tastatura sa LCD ekranom koja pokazuje ključne podatke iz igre, zaista pomažu igračima da pobede bez obzira koju igru vole da igraju.”

Logitech Wireless Gaming Headset G930 — Napredovanje bez ograničenja

Wireless Gaming Headset G930 omogućava  igračima da utonu u 7.1 dolby surround zvuk, stvarajući detaljnu zvučnu sliku sa odličnim prostornim pozicioniranjem, tako da je moguće čuti protivnike i pre nego što vide igrača. Sa bežičnom tehnologijom gejming klase, specijalno dizajnirane za dvosmerni nekompresovani audio striming, moguće je fokusirati se na igranje bez kašnjenja i smetnji tipičnih za bežične veze.

G930 komplet slušalica sa mikrofonom sadrži tri podesiva G-tastera koji obezbeđuju kontrolu nad muzikom, morfingom glasa i klijentskim programima za razgovor. Slušalice, sa memorijskom penom koja smanjuje zamor prilikom korišćenja, pružaju dobru izolaciju od spoljašnje buke. Ukoliko se desi da se baterija na kompletu potroši tokom maratonskog desetočasovnog igranja, dovoljno je priključiti komplet na punjač i nesmetano nastaviti sa igranjem.

Logitech Wireless Gaming Mouse G700 — Moć kontrole

Optimizovan za onlajn igre (MMO), pružajući odličnu preciznost i za pucačke igre u prvom licu (FPS), Wireless Gaming Mouse G700 je udoban miš koji obezbeđuje sjajnu kontrolu tokom igranja. Ukupno 13 precizno postavljenih kontrolnih tastera mogu se podesiti da izvode pojedinačne komande ili kompleksne makroe jednim klikom. Tasteri su postavljeni tako da su lako dostupni prilikom upotrebe, a ne smetaju kada nema potrebe za njima. Bežična konekcija pune brzine (1000 rps) obezbeđuje igranje bez kašnjenja sa potpunom slobodom bežične veze.

G700 je miš prirodnih oblina tako da se dobro prilagođava korisniku i pruža udobno igranje i u dužem vremenskom periodu. Kabl za brzo povezivanje omogućava punjenje baterije miša tokom upotrebe, kao i prenos podataka putem kabla za upotrebu tokom LAN sesija.

Logitech Gaming Keyboard G510 — Alati i informacije potrebni za pobedu

Gaming Keyboard G510 tastatura, sa 18 podesivih G tastera sa po tri moda, obezbeđuje do 54 moguća makroa tokom igranja. Moguće je unapred napraviti makroe za omiljene igre, kao i praviti nove tokom igranja.

Ekskluzivni Logitech GamePanel LCD ekran prikazuje statistike iz igara i informacije o performansama računara u realnom vremenu. Prilagodljivo pozadinsko osvetljenje olakšava lociranje kontrola na tastaturi tokom dana ili prilikom noćnog igranja. Takođe poseduje i audio priključke veličine 3.5 mm tako da je moguće priključiti analogni komplet slušalica sa mikrofonom i koristiti čistu digitalnu komunikaciju preko USB veze.

Cena i dostupnost

Logitech Wireless Gaming Headset G930 biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 179 evra, Logitech Wireless Gaming Mouse G700 po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra, a tastatura Logitech Gaming Keyboard G510 po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra. Više informacija na www.logitech.com/g-series.

newsmaster