Epson je osvojio EISA nagradu za najbolji stampac u Evropi

EISA je odala priznanje Epson Stylus Pro 3880 za evropski stampac za 2010-11

15. avgust 2010 –  Epson je utvrdio svoju poziciju na čelu industrije profesionalne fotografije osvojivši nagradu asocijacije European Imaging and Sound za „European Printer 2010-2011“ za svoj proizvod Epson Stylus Pro 3880.

Pružajuci fleksibilnost upotrebe preko raznovrsnih medija, Epson Stylus Pro 3880 je pogodan za korišćenje kako profesionalnim fotografima tako i ambicioznim amaterima. Upotrebom Epsonove napredne, 4. generacije UltraChrome K3 Vivid Magenta seta mastila sa dodatkom od dve nove boje, Vivid Magenta I Vivid Light Magenta, štampac omogućava bolju reprodukciju crvene, ljubicaste i purpurne nijanse. Epson Stylus 3880 nudi brzo, fleksibilno štampanje pogodno za veliki broj aplikacija, proizvodeći dugotrajne, veoma kvalitetne štampe velikog formata kako crno belo tako i u punoj boji.

EISA komisija bila je impresionirana veličinom, rezolucijom i obimom sposobnosti štampaca, uz komentar: „ Epsonov Stylus Pro 3880 je A2+ profesionalni štampac koji je dovoljno mali da bi se klasifikovao kao desktop model. Štampac je specijalizovan za proizvodnju veoma kvalitetnih monohromatskih i slika u boji sa rezolucijom štampe i do 2880x1440dpi, upotrebljujići Epsonovo UltraChrome K3 Vivid Magenta mastilo bazirano na pigmentima. Sjajan je izbor za fotografe koji obimno štampaju jer svaki ketridž ima kapacitet od 80ml.“

Marc Boehmer, menadžer Epson proizvoda za Evropu je izjavio: „EISA dodela nagrada je ključni industrijski indikator kvaliteta proizvoda, i ovo priznanje koje je dobio Stylus Pro 3880 je dokaz naše vičnosti u proizvodnji visoko kvalitetnih profesionalnih proizvoda. Ova nagrada uvećava uspehe Stylus-a Pro 3880, koji je ranije ove godine već stekao priznanja TIPA (Technical Image Press asocijacije). Štampac je sada osigurao svoju poziciju kao idealan izbor professionalnih fotografa.

Epson Stylus Pro 3880glavne karakteristike:

  • Epson UltraChrome K3 Vivid Magenta komplet ketridža povećava gamut štampe i uključuje četiri crna ketridža kako bi osigurao odlične nijanse sive.
  • Štampa na velikom broju različitih medija i površina od 4×6” sve do 17×22”.
  • Idealan za brzo i fleksibilno štampanje fotografija, umetničkih slika, prufinga, POS štampe i grafike.
  • Jedinstveno kompaktan A2+ štampač koji je odličan za male studije.
  • ENERGY STAR® sertifikovan.


O Epson kompaniji

Kompanija Epson je globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, posvećena proširivanju vizije korisnicima širom sveta kroz kompaktne, energetski efikasne i precizne tehnologije, sa paletom proizvoda od štampača i 3LCD projektora za poslovnu i kućnu upotrebu do elektronskih i uređaja sa kristalnim oscilatorima. Epson Grupu, na čelu sa Seiko Epson Korporacijom baziranom u Japanu, čini više od 70.000 zaposlenih u 106 kompanija širom sveta. Epson želi da proširi očekivanja i vizije svojih korisnika sa proizvodima i uslugama koji omogućavaju kreiranje vedrijeg i bogatijeg životnog stila.

http://global.epson.com

O Epson Europe kompaniji

Kompanija Epson Europe B.V., bazirana u Amsterdamu je regionalna centrala kompanije za Evropu, Bliski Istok, Rusiju i Afriku. Sa 2.400 zaposlenih kompanija Epson Europe je ostvarila u fiskalnoj 2009. godini prihode od 1.875 miliona evra.

http://www.epson-europe.com/

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/

newsmaster