Samsung Galaxy S nudi novi unapređeni Android 2.2

SEUL, Koreja – 18. oktobar 2010 – Samsung Electronics, vodeći proizvođač mobilnih telefona, predstavio je Android™ 2.2 (Froyo) usavršen za Samsung Galaxy S, pružajući korisnicima pristup novim karakteristikama, poboljšane navigacione aplikacije i unapređene performanse.

Android 2.2 će biti dostupan putem Kiesa, jedinstvenog Samsungovog kućnog programa za nadogradnju softvera. Kies se može preuzeti sa Samsungovog sajta koji je namenjen mobilnim telefonima (http://www.samsungmobile.com).

Galaxy S je Samsungov spretno dizajniran smart telefon, sa svetlećim AMOLED ekranom od 4 inča i aplikacionim procesorom od 1 GHz, koji nudi korisnicima inteligentno, impresivno i integrisano iskustvom mobilnog telefona. Android 2.2 ima unapređenu ponudu glasovnih GPS komandi preko Google mapeTM sa navigacijom, brži protok pomoću JIT(Just in Time) uređaja. Pored toga, ostale funkcije sadržaće i pretragu u pretraživaču, Adobe Flash Player 10.1, poboljšane opcije za prilagođavanje uz operativni sistem nadogradnje.

  • Google MapeTM sa navigacijom: GPS navigacioni sistem sa glasovnim navođenjem
  • Adobe Flash Player 10.1: Dozvoljava web pretraživaču da u potpunosti iskoristi čitav internet
  • Wizard podešavanje: Brzo prilagođavanje Galaxy S telefona i pristup mrežama sa lakoćom
  • Home Screen / Preview menija i Edit opcija : Preview sa pinch-zoom opcijom
  • Pretraga u pretraživaču: Google™, prevodilac, Wikipedia, rečnik

Unapređeni Android 2.2 biće dostupan u nordijskim zemljama od sredine oktobra 2010. a postepeno će se širiti na ostatak evropskog tržišta, Jugoistočnu Aziju, Bliski istok, Severnu Ameriku, Afriku i ostatak sveta.

O Samsung Electronics

Samsung Electronics je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa prihodom od 116.8 biliona dolara u 2009. godini. Zapošljava približno 188,000 ljudi u 185 filijala, širom 65 država. Kompanija se sastoji od osam glavnih nezavisnih poslovnih jedinica: kompanija za vizuelni displej, kompanija za mobilne komunikacije, kompanija za telekomunikacione sisteme, kompanija za digitalne aplikacije, kompanija za informacione tehnologije, kompanija za digitalni Imaging, kompanija za poluprovodnike i kompanija za LCD ekrane. Prepoznat kao jedan od globalnih brendova sa najbržim rastom, Samsung Electronics je vodeći proizvođač digitalnih TV aparata, memorijskih čipova, mobilnih telefona i TFT-LCD-a. Za više informacija posetite www.samsung.com .

* Android, Google Mape i Google su zaštitni znak Google, Inc.

* Sve funkcije, karakteristike, specifikacije i ostale informacije o proizvodu, uključujući i ovaj dokument, ali ne ograničavajući se na beneficije, dizajn, cenu, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda, podležu promenama bez prethodne najave ili obaveze.

Samsung zadržava pravo na izmene ovog dokumenta i proizvoda koji su ovde opisani, u bilo kom trenutku, bez obaveze da obezbedi obaveštenje o bilo kakvoj promeni. Ovaj dokument i sve informacije koje se u njemu nalaze omogućen je bez bilo kakve garancije, implicitne ili eksplicitne, uključujući podrazumevajuće garancije komercijalne pogodnosti i pogodnosti za posebnu svrhu.

newsmaster