Epson partner Microsoft Sinergije 10

Epson iznenadio svoje posetioce i ove godine na jubilarnoj 10. Sinergiji

Beograd, Srbija — 26. Novembar 2010. — Kompanija Epson zajedno sa svojim eksluzivnim distributerom kompanijom BS Procesor je i ove godine bila uspešan, tradicionalan partner najveće IT konferencije u Srbiji, jubilarne Microsoft Sinergije 10, koja se održala od 15 – 18. novembra u Sava centru.

Epson je pružio mogućnost svim učesnicima konferencije da isprobaju zanimljive i originalne sadržaje na različitim lokacijama u okviru Microsoft Sinergije 10. Pod sloganom “Epson on the run”, posetioci su imali priliku da fotografijama odštampanim na Epson Stylus Photo PX650 štampaču ovekoveče fantastične trenutke svojih zabavnih skokova na Epson trambolini. Pored tramboline, svi posetioci su imali prilke da pogledaju zanimljiv video materijal projektovan ispod Epson šatora uz pomoć ultratankog i ultramobilnog projektora EB-1760W, koji je prvi put prikazan u Srbiji. Na prvom spratu Sava centra, Microsoft je postavio Sinergija Game corner, gde je Epson odigrao bitnu ulogu u promociji Kinect-a najnovijeg dodatka za Microsoft Xbox 360 igračku konzolu koji omogućava upravljanje igrom prirodnim pokretima tela bez upotrebe džojstika. Posetioci su mogli da osete potpuni doživljaj igranja uz pomoć Epson EB-Z8050W profesionalnog projektora i platna veličine 3 x 2 metra. Epson je bio prisutan i na samom Microsoft štandu sa projektorom EMP-6100 sa koga su se projektovale prezentacije, takmičenja i video konferencije koje je Microsoft organizovao za učesnike Sinergije.

“ Kompanija Epson je tradicionalni partner Microsoft Sinergije, i izuzetna nam je čast što smo partneri i na jubilarnoj 10toj Sinergiji” izjavio je gospodin Marko Jovanović, predstavnik kompanije Epson za Srbiju. “ Kompanija Epson i Microsoft sarađuju na globalnom nivou, kao dve vodeće kompanije u branši u kojoj posluju, tako da je logično da ove kompanije imaju odličnu saradnju i na nivou Srbije”.

Microsoft Sinergija je najveća i najuticajnija konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope i to je bila od svog samog početka. Sinergija već 9 godina okuplja IT profesionalce, rukovodioce, entuzijaste, medije i kompanije. Sinergija nije samo skup stručnjaka iz raznih oblasti, najnovijih tehnologija, aktuelnih tema i predavanja, već jedna snažna zajednica koja svake godine stvara dodatnu vrednost za sve učesnike u vidu novih znanja, ideja i inovacija koje doprinose ubrzanom poslovno-tehnološkom napretku i kontinualnom razvoju Srbije i regiona.

O kompaniji Epson

Kompanija Epson je globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, posvećena proširivanju vizije korisnicima širom sveta kroz kompaktne, energetski efikasne i precizne tehnologije, sa paletom proizvoda od štampača i 3LCD projektora za poslovnu i kućnu upotrebu do elektronskih i uređaja sa kristalnim oscilatorima. Epson Grupu, na čelu sa Seiko Epson Korporacijom baziranom u Japanu, čini više od 70.000 zaposlenih u 106 kompanija širom sveta. Epson želi da proširi očekivanja i vizije svojih korisnika sa proizvodima i uslugama koji omogućavaju kreiranje vedrijeg i bogatijeg životnog stila.

http://global.epson.com

O kompaniji Epson Europe

Kompanija Epson Europe B.V., bazirana u Amsterdamu je regionalna centrala kompanije za Evropu, Bliski Istok, Rusiju i Afriku. Sa 2.400 zaposlenih kompanija Epson Europe je ostvarila u fiskalnoj 2009. godini prihode od 1.875 miliona evra.

http://www.epson-europe.com/

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/

newsmaster