Lenovo IdeaPad Z360

Beograd, 01. decembar 2010. – Za sve koji pored izvrsnih tehnoloških mogućnosti žele da budu u skladu s najnovijim modnim trendovima, kompanija Lenovo predstavila je laptop IdeaPad Z360 elegantnog i modernog dizajna.

Laptop IdeaPad Z360 namenjen je korisnicima koji su neprestano u pokretu i žele prenosni računar čije performanse odgovaraju njihovom aktivnom načinu života čineći njihovo računarsko iskustvo prijatnijim i novčano prihvatljivijim. Tanak, lagan i elegantan, bogatih multimedijalnih mogućnosti IdeaPad Z360 najnoviji je dodatak seriji IdeaPad serije Z. Raskošnog dizajna s modernom chiclet tastaturom uklopljenom u okvir sjajne metalik boje, IdeaPad Z360 predstavlja savršen modni dodatak za sve modno osvešćene trendsetere.

Uz trendi dizajn, laptop IdeaPad Z360 poseduje i izvrsne tehničke mogućnosti. Korisnici laptopa IdeaPad Z360 uživaće u gledanju filmova u visokoj rezoluciji u widescreen formatu 16:9 na dostupnim 13,3 – inčnim i 15,6 – inčnim modelima ekrana. Takođe, korisnicima je na raspolaganju opcionalni Blu-ray Disc™ pogon i Dolby® Advanced Audio za nezaboravno audio iskustvo koje će posebno doći do izražaja prilikom preslušavanja najnovijih muzičkih hitova. Pritiskom na taster OneKey™ Theater II optimizuju se audio-video postavke čineći laptop IdeaPad Z360 idealnim za pregledanje video materijala i ostalog multimedijalnih sadržaja.

Sve trendsetere posebno će obradovati izbor mogućnosti povezivanja WiFi, Bluetooth™  i 3G omogućujući im da u svakome trenutku i na svakom mestu budu u toku s najnovijim svetskim trendovi, kao i svim svojim prijateljima.

Cena i dostupnost

Cena modela Lenovo IdeaPad Z360 iznosi 495 evra. U cenu nije uračunat PDV.

Za najnovije vesti o Lenovu pretplatite se na Lenovo RSS feeds ili pratite Lenovo na Twitter i Facebook.

O kompaniji Lenovo:

Lenovo (HKSE: 992)(ADR: LNVGY) je kompanija posvećena kreiranju najinovativnijih personalnih računara na svetu. Kompanija temelji svoj model poslovanja na inovaciji, operativnoj efikasnosti, zadovoljstvu kupaca kao i fokusiranju na investiranje u nova tržišta. Nastala akvizicijom bivše IBM-ove PC divizije od strane kompanije Lenovo Group, kompanija razvija, proizvodi i nudi pouzdane, sigurne, visokokvalitetne i funkcionalne tehnologije, proizvode i usluge. Lenovo ima velike istraživačke centre u Jamatu (Japan), Pekingu, Šangaju, Shenzhenu (Kina) i Raleighu (SAD). Više informacija potražite na www.lenovo.com.

###

newsmaster