Kingston HyperX na 2133MHz XMP sertifikovan za Intel Sandy Bridge P67 platformu

  • Prvi na svetu memorijski komplet od 8GB sa Intel P67 sertifikatom
  • Kingston HyperX T1 četvorokanalni kompleti za Asus & Gigabyte P67 matične ploče

Internacionalni CES 2011, Las Vegas, Nevada – 6. januar, 2011. — Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technolog, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je objavla da su Kingston HyperX® memorijski kompleti od 8GB i na 2133MHz dobili Intel XMP sertifikat za P67 Sandy Bridge platformu. Kingston HyperX T1 četvorokanalni kompleti (Kingston® deo #: KHX2133C9AD3T1FK4/8GX) su prvi na svetu memorijski kompleti od 8GB koji su sertifikovani. Kompanija Intel je objavila rezultate XMP sertifikata na:

http://www.intel.com/consumer/game/extreme-memory.htm

“Novi HyperX memorijski kompleti od 8GB su dizajnirani da pomere granice novih P67 matičnih ploča kako u brzinama, tako i kapacitetu,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer razvoja poslovanja u Adria regiji, kompanija Kingston. “Naši 2133MHz T1 moduli koje karakterišu visoki hladnjaci prošli su rigorozna testiranja, kako kod nas, tako i u Intel kompaniji, kako bi dobili XMP sertifikat. Ovo je savršen komplet za entuzijaste koji žele da postignu maksimalne performanse na novim Sandy Bridge platformama.”

Kingston je nove komplete podvrgao dugom testiranju na Asus P8P67 PRO i Gigabyte GA-P67-UD4 matičnim pločama u svojim laboratorijama. Nakon uspešnih testiranja, moduli su zatim poslati u Intel na dalju validaciju.

2133MHz 8GM četvorokanalni memorijski kompleti imaju preporučenu cenu od 244 evra (Preporučena maloprodajna cena). Kingston HyperX memorija je podržana doživotnom garancijom i besplatnom tehničkom podrškom koja je dostupna non-stop. Za više informacija, posetite sajt  www.kingston.com/europe .

Kingston HyperX 2133MHz 8GB četvorokanalni komplet – Katakteristike & Specifikacije
Model proizvoda Kapacitet i Karakteristike Preporučena maloprodajna cena
KHX2133C9AD3T1FK4/8GX 8GB 2133MHz DDR3 (CL9-11-9-27) DIMM @ 1.65v (Kit of 4) XMP sa kulerom 244 evra

O Kingston Technology Company, Inc.

Kingston Technology Company, Inc. je najveći svetski nezavisni proizvođač memorijskih proizvoda. Kingston dizajnira, proizvodi i distribuira memorijske proizvode za deskope, laptopove, servere, printere i proizvode zasnovane na fleš memoriji za PDA uređaje, mobilne telefone, digitalne kamere i MP3 plejere. Preko globalne mreže kompanija članica i partnera, Kingston ima svoje proizvodne prostore u Kaliforniji, Tajvanu, Kini i prodajne predstavnike u Americi, Evropi, Rusiji, Turskoj, Ukrajini, Australiji, Indiji, Tajvanu, Kini i latinskoj Americi. Za više informacija molimo pozovite +44 (0)1932 738888 ili posetite: www.kingston.com/europe.

Kingston i Kingston logo su registrovana tržišna imena (trademarks) Kingston Technology korporacije. Sva prava zadržana.Sva ostala tržišna imena (trademarks) u posedu njihovih vlasnika.

newsmaster