KONKURS ZA MASKOTU OLIMPIJSKOG TIMA SRBIJE PRODUŽEN DO 11. MARTA

Konkurs za maskotu Olimpijskog tima produžen je za mesec dana i trajaće do 11. marta.

Iako sa velikim zadovoljstvom konstatujemo da je odziv na konkurs bio vrlo dobar, radovi koji su do sada pristigli na adresu Olimpijskog komiteta Srbije nisu ispunili veoma stroge kriterijume koje iziskuje prvo pojavljivanje maskote Olimpijskog tima Srbije na najvećem planetarnom takmičenju u Londonu 2012, zbog čega je konkurs produžen.

Pravo učešća na konkursu imaju sva fizička i pravna lica koja pošalju idejno rešenje, originalno po koncepciji i obliku, na visokom likovnom i estetskom nivou, koje simbolizuje nacionalnu snagu i duh olimpizma. Isti autor ima pravo da konkuriše sa neograničenim brojem radova.

Autora pobedničkog rešenja, Olimpijski komitet Srbije i kompanija Telenor, generalni sponzor OKS nagradiće sa 3000 evra, mobilnim telefonom, pripejd paketom i Internet modemom sa 30 gigabajta saobraćaja.

Maskota Olimpijskog tima, koji će prvi put biti član olimpijskog tima Srbije na Igrama u Londonu, biće promovisana početkom aprila 2011.

Idejna rešenja šalju se na adresu Olimpijskog komiteta Srbije – Generala Vasića 5, 11000 Beograd. Više informacija o uslovima konkursa i upustvima za izradu rada nalaze se na sajtu Olimpijskog komiteta Srbije: www.oks.org.rs

Za dodatne informacije:

Ksenija Moduš, Olimpijski komitet Srbije, 062 886 33 08, [email protected]

Tamara Milovanović, McCann PR, 063 38 40 47, [email protected]

Ana Ćorković, medijski koordinator Telenora, 063 23 05 36, [email protected]

newsmaster