NOVE BRZINE INTERNETA NA SBB MREŽI

Beograd, 14. 2.2011. – Kompanija SBB danas je objavila da će od 1. marta svojim korisnicima omogućiti i do 50% brže pakete interneta nego do sada.

SBB omogućava pristup Internetu brzinama od 2 do 60 Megabita, gde će cena flat postpaid paketa od 6 Mb/s biti 1.520 dinara. U kombinaciji sa D3 digitalnom televizijom, u takozvanim SBB MIX paketima, taj isti paket od 6Mb/s koštaće samo 1.480 dinara.

Osnovna ponuda SBB postpaid paketa podrazumevaće brzine downloada od 6 do16 Mb/s, a brzine uploada povećavaju se takođe do 50%, što će korisnicima omogućiti još bolju iskorišćenost veze.

Osim toga, SBB će Turbo Flat pakete brzina 30 i 60 Mb/s ponuditi po nižim cenama nego do sada . Ovi paketi namenjeni su fizičkim licima, a od 1.martra dolaze po ceni od 6.820 dinara umesto dosadašnjih 7.490 dinara mesečno za 30 Mb/s i 13.520 dinara umesto dosadašnjih 14.790 za čak 60 Mb/s.

Novom ponudom internet paketa SBB je, uz SBB Video Zonu i ponudu D3 digitalne televizije, servis koji je nedavno zaživeo i južno od Beograda, definitivno potvrdio jednu od liderskih pozicija u oblasti telekomunikacija.

Prema statistikama, prosečna brzina internet broadband konekcija u svetu dostigla je 1,7 Mbps, a u Evropi je prosečna brzina 3,7 Mb/s. SBB u Srbiji to prati, kao i do sada, nudeći brzinu od čak 6 Mb/s kao jedan od svojih osnovnih paketa.

U toku je i akcija u okviru koje se na SBB mrežu možete priključiti za samo 1 dinar i to širom Srbije, u čak 28 gradova gde najveći nacionalni operator digitalne i kablovske televizije i interneta posluje.

_______

O kompaniji:

SBB je najveći provajder digitalne i anlogne kablovske televizije i širokopojasnog Interneta u Srbiji i  najznacajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja svojom Total TV platformom. U saradnji sa Telemachom iz Slovenije i Telemachom u Bosni i Hercegovini, sa kojim ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.

Više informacija:

www.sbb.rs

011 330 52 52

newsmaster