Vip otvorio prodavnice u još deset gradova Srbije

U toku je promocija ,,Svi telefoni za 1 dinar’’ među kojima su Miss Sixty, Samsung Trevi i najnoviji HTC Wildfire S smart telefon. Najbrži internet u Srbiji već od 790 dinara.

Beograd, 16. jun 2011. godine – Konkurentna postpejd i pripejd ponuda od nedavno je dostupna i stanovnicima Inđije, Rume, Batajnice, Mladenovca, Lazarevca, Obrenovca, Kule, Bečeja, Bačke Palanke i Prokuplja. Ovim se broj Vipovih prodajnih mesta popeo na čak 84. Savremeni enterijer u kombinaciji sa stručnim i prijateljski raspoloženim prodavcima garantuje jedinstveno korisničko iskustvo.

Vipovi prodajni centri objedinjuju inovativni dizajn i kvalitet. Projektovane od strane vrhunskih arhitekata sa međunarodnom reputacijom, sve radnje su urađene prema standardima Telekom Austrija Grupe.

“Vip već 4 godine ne samo da nudi kompetitivne cene i najpovoljnije uslove mobilne komunikacije na srpskom tržištu već gradi i poseban odnos poverenja sa postojećim korisnicima. Zajednica koja broji više od 1.4 miliona korisnika je najbolja preporuka za svakog vlasnika mobilnog telefona da nam se pridruži.” zaključuje Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

Ulaskom na srpsko tržište Vip mobile je doneo pravu alternativu u oblasti mobilne telefonije, odnosno, povoljnije cene i viši kvalitet proizvoda i usluga. Neke od pogodnosti koje imaju svi Vipovi korisnici su: odličan kvalitet mreže potvrđen od strane Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, najnovija i najbrža tehnologija prenosa podataka HSPA+, brojni roming partneri u celom svetu, najsavremeniji smart telefoni, kao i novi inovativni cenovni plan Smart prilagođen ovim uređajima koji korisnicima pruža više fleksibilnosti i mogućnosti optimizacije besplatnog sadržaja.

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u svim Vip centrima širom Srbije

 

newsmaster