Održana konferencija SAP World Tour 09

Više od 300 rukovodilaca najvećih srpskih kompanija danas je razmenilo iskustva u vezi sa poslovanjem u uslovima svetske ekonomske krize na konferenciji „ Strategija uspeha u novoj realnosti“, koju je organizovala kompanija SAP u saradnji sa Ekonomist medija grupom.

Na skupu su svoja iskustva srpskim privrednicima preneli Les Hajman, predstavnik kancelarije izvršnog menadžmenta kompanije SAP i jedan od najcenjenijih svetskih stručnjaka u oblasti vrhunskog menadžmenta i uvođenju inovacija u kompanije, Manfred Jozef, generalni direktor kompanije SAP za Srednju Evropu, Danica Popović, redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i članica Centra za liberalno-demokratske studije, kao i predstavnici velikih domaćih kompanija.

Na skupu su predstavljene analize i konkretni primeri problema i rešenja sa kojima su se suočile kompanije u svetu, ali i u Srbiji, otkada je globalna ekonomska kriza počela. Na konferenciji SAP World Tour 09, srpskim privrednicima su predočeni saveti kako da unaprede poslovanje, smanje troškove i povećaju efikasnost u kompanijama u uslovima globalne ekonomske krize, kako bi se očuvala domaća privreda i da bi kompanije spremno dočekale novi ekonomski zamah.

Konferencija je održana u okviru svetske ture pod nazivom SAP World Tour, koja ove godine obuhvata 80 gradova u svetu, a u Beogradu se održava već petu godinu zaredom.

|Search: Find More About Održana konferencija SAP World Tour 09|