EUnet za 5

Beograd, ponedeljak 30. Maj 2011. godine) Povodom završetka školske godine, EUnet tradicionalno, petu godinu za redom organizuje akciju EUnet za 5, kojom nagrađuje sve učenike osnovnih i srednjih škola besplatnim Internetom. Ove godine smo đacima omogućili da 4 meseca potpuno besplatno krstare najbržim i najpouzdanijim ADSL Internetom.

Da biste realizovali nagradu u vidu 4 meseca besplatnog ADSL Interneta, dovoljno je samo da se u prisustvu roditelja ili sa potvrdom pojavite na nekom od EUnet naplatnih mesta.

Ovo je već peta godina za redom kako kompanija EUnet sprovodi ovu društveno odgovornu akciju.

Akcija je osmišljena sa željom da se deca motivišu da za dobre rezultate budu nagrađeni. Takođe, namera nam je da mladi steknu praktične veštine korišćenja Interneta neophodne svakom informacionom društvu.

Kampanja EUnet za 5 je deo dugoročnog EUnet programa – Internet u školama,  u koji je već uključen veliki broj osnovnih i 180 srednjih škola u koje smo uveli Internet ili im opremili računarske kabinete. Koncept kampanje je da se kroz unapređenje informatičkog obrazovanja doprinese razvoju informacionog društva, a to je preduslov za opšti progres. EUnet prepoznaje mlade kao glavnu pokretačku snagu tog napretka i zato smo odlučili da kroz ovakvu društveno odgovornu kampanju upravo njima damo najveću podršku.

Pozivamo sve medije da zajedno sa EUnet-om obaveste javnost o akciji i na taj način doprinesu da što veći broj đaka realizuje svoju zasluženu nagradu.

Spisak EUnet naplatnih mesta na kome možete realizovati nagradu pogledajte OVDE.


newsmaster