Novi ASUS N55 – laptop koji će uzdrmati tržište

Atraktivan i moderan dizajn, vrhunske komponente i nove tehnologije izdvajaju ASUS N55 od drugih laptopova

Beograd, Srbija (31. avgust 2011.) ― Novitet u prestižnoj ASUS N seriji multimedijalnih laptopova pored vrhunskih performansi donosi i revolucionarne novitete. Eksterni subwoofer čini slušanje muzike istinskim uživanjem, a Instant On tehnologija vam štedi dragoceno vreme. Za jednostavan, a ipak moderan i atraktivan izgled ASUS N55 laptopa zaslužan je David Lewis, poznati dizajnerski mag koji je u svet laptopova ušao na velika vrata, višestruko nagrađivanim modelom ASUS NX90.



Odlične performanse

Intel® Core™ procesori druge generacije i odlična NVIDIA® GeForce® GT 555M grafička karta sa čak 2 GB video memorije i Optimus tehnologijom garant su odličnih performansi, ne samo u poslovnoj primeni već i kada je igranje najnovijih video igara u pitanju. Zahvaljujući bateriji velikog kapaciteta ASUS N55 ima sjajnu autonomiju od preko pet sati, uz zadržavanje vrhunskih performansi.

Savršen zvuk

Audio podsistem je kreiran u saradnji sa poznatom kompanijom Bang&Olufsen Ice Power® i donosi inovativno rešenje koje podiže kvalitet zvuka na do sada neviđen nivo u svetu prenosnih računara. Eksterni ASUS SonicMaster Subwoofer obezbeđuje jasne i glasne basove, čineći zvuk potpunijim.

Zvučnici na N55 laptopu su 28% veći od onih kod modela N53, odnosno isti su kao kod NX90, koji je u svim testovima stručnih medija dobio odlične ocene za zvuk.

Instant On

Želite da vam računar bude spreman za rad samo dve sekunde nakon što ste ga probudili iz standby režima pritiskom na Power taster? ASUS Instant On tehnologija omogućava baš to, a zahvaljujući njoj laptop može u standby modu ostati i do 15 dana. Kada se baterija isprazni do 5%, svi podaci iz memorije će biti smešteni na hard disk i sačuvani.

Detalji su bitni

Moćne komponente i sjajni zvučnici nisu jedini aduti nove serije. Web kamera HD rezolucije zahvaljujući dobrom framerate-u obezbeđuje jasnu sliku čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. ASUS N55 poseduje ekskluzivnu USB Charger+ tehnologiju koja omogućava punjenje drugih uređaja preko USB-a neuporedivo brže nego standardnim načinom. Uređaje je moguće puniti čak i kada je laptop isključen.

Oslonac za dlanove je izrađen od specijalnih materijala koji znatno smanjuju prljanje i zadržavanje vode, istovremeno pružajući korisniku prijatan osećaj prilikom rada.

ASUS N55 je raspoloživ u dve boje, crnoj i beloj, a slike visoke rezolucije možete naći u prilogu.

###

O kompaniji ASUS

ASUS, jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri. ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUS je u 2010. godini osvojio 3.398 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 10.000 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.000 inženjera, kompanija je u 2010. godini ostvarila prihod od 10 milijardi dolara.

newsmaster