Asus Eee Pad transformer 3G tablet na poklon svakom stotom Vip Internet korisniku

Popust od 25% na mesečnu pretplatu u trajanju od godinu dana

Beograd, 17. oktobar 2011. godine – Svaki stoti korisnik koji od danas potpiše ugovor za Vip Internet dobiće na poklon jedan od najboljih Android tablet uređaja na svetu: Asus Eee Pad Transformer 3G. Uređaj je na raspolaganju samo u okviru Vip Internet ponude. Takođe, svi korisnici koji prilikom potpisivanja 12-mesečnog ugovora za neku od internet tarifa uzmu samo USB data modem bez tablet ili laptop uređaja dobijaju 25% popusta na mesečnu pretplatu.

Asus Eee Pad 3G Transformer objedinjuje netbuk i tablet uređaj u jedinstvenu funkcionalnu celinu. Uređaj dolazi sa najnovijim Android operativni sistememom  Honeycomb 3.2, trajanjem baterije od 14.5 sati, odvojivom full qwerty tastaturom sa touchpadom i brzim dual core procesorom za vrhunsko  internet i korisničko iskustvo. Asus Eee Pad Transformer 3G je na raspolaganju uz nadoknadu za aktivaciju od 24.990 RSD uz paket Neograničeni internet 15, a moguće je plaćanje čekovima građana na 6 rata, bez kamate.

Promocija važi dok traju zalihe.

Vip je najbrža mreža u Srbiji i svojom HSPA+ tehnologijom trenutno pokriva 58% populacije. ,,Kompetitivno istraživanje performansi mobilnog interneta’’ sprovedeno od strane Vipa u periodu od 15.9.2011. do 10.10.2011. godine potvrdilo je da Vipovi korisnici surfuju prosečnom brzinom između 4 i 5 Mbp/s, a u određenim okolnostima i višim (zavisno od udaljenosti od bazne stanice, broja korisnika koji ona opslužuje, i USB uređaja koji se koristi moguće je surfovati i brzinama do 15 Mbp/s).

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060 1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Dodatno:

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 669 miliona evra. Na kraju juna 2011. godine, Vip je imao više od 1.5 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 800 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na: www.vipmobile.rs


newsmaster